Acil Düştü
98 görüntüleme
P
Piko ..
20 Ocak 2026 14:53
Bebeğim oyun matinda oturuyodu bı anda geriye düştü kafasını vurdu bişey olur mu
B
Betül H.
20 Ocak 2026 14:59
Kaç aylık acaba ? Allahın izniyle hiçbir şey olmaz korkmayın .Kendi boyunu aşan yerler tehlikeli .Siz yinede ağlaması durmuyorsa ,gözlerinde kayma ,kusma ,uyku hali varsa mutlaka acile gidin .Eger içiniz rahat etmiyorsa yinede gidin .Benim bebeğim 3 aylıkken ana kucağından mermere kafa üstü düştü çok şükür bir sıkıntımız olmadı ben yinede o gece gözlem altında tutmuştum .Acile gittim ultrasonda çekildi içim rahat etmezdi .Eger keyfi yerindeyse oyun matları halı üstünde çok yumuşak oluyor korkmayın bir şey olmamıştır .Ancak yinede içiniz rahat etmezse gidin doktora .
P
Piko ..
20 Ocak 2026 15:16
7 buçuk aylık size de çok geçmiş olsun Çok teşekkür ederim gözlemleyerek dediğiniz gibi acile gidicem herhangi bir durumda Allah korusun inşallah
D
Damla B.
20 Ocak 2026 16:31
Oyun matında oturup oyun oynarken sağa sola düşmesinde veya geriye düşmesinde bir sıkıntı olmaz genelde. Benim kızım da geriye düşüp oyuncaklarına falan çarpıyor kafasını. Siz yine de ağlamasına vs dikkat edin ama bir şey olacağını düşünmüyorum. Düşe kalka dik oturmayı, yürümeyi,koşmayı öğrenecekler sonuçta