Acil Durum Gaz Sancısı
102 görüntüleme
D
Damla K.
8 Şubat 2026 12:36
ikiz prematüre bebeğim var. 51 günlükler düzeltilmiş yaşları 11 günlük. her emzirmeden önce relaktaz damla kullanıyordum. fakat çok etkili olduğunu düşünmediğim için doktor önerisiyle sab simplexe geçtik. ek olarak forbiome minies probiyotik kullanıyoruz. inanılmaz derecede sancı çekiyorlar. vücutları ters c pozisyonuna geliyor, kızarıp dil çıkarıyorlar, uykudan çığlık atarak uyanıyorlar. özellikle gündüz uykularında. uykuları sancıdan bölünüp duruyor. yapmadığımız gaz masajı kalmadı. ikizlerden birinde göbek fıtığı çıktı muhtemelen ıkınıp ağlamaktan. önerisi olan var mı
S
Ssssss
8 Şubat 2026 12:42
Ben oğlumda herşeyi kullandım fayda olmadı masaj gaz çıkarma çok önemli yüz üstü yatırın popolarına iki elinizde pat oat sürekli yavaşça vurun baya gaz çıkarıyor eğer mama kullanıyorsanız mama da gaz yapar sizde yediklerinize dikkat edin bana bulgur süt yapar diye yedirdiler ilk aylarda aşırı gaz yapıyor
D
Damla K.
8 Şubat 2026 12:53
Ben oğlumda herşeyi kullandım fayda olmadı masaj gaz çıkarma çok önemli yüz üstü yatırın popolarına iki elinizde pat oat sürekli yavaşça vurun baya gaz çıkarıyor eğer mama kullanıyorsanız mama da gaz yapar sizde yediklerinize dikkat edin bana bulgur süt yapar diye yedirdiler ilk aylarda aşırı gaz yapıyor

Ayşe V. ..
12 Şubat 2026 22:23
mama kullanmıyorum ama yakın zamanda başlayabilirim. 2 gün bulgur yedim bende ondan mı oldu acaba yoksa denk mi geldi aşırı huzursuzlar ya yetişemiyorum ikiside sancıdan ağlıyor
H
H.Nur
12 Şubat 2026 22:33
Ben de erkek bebek annesiyim gaz sancısı nedir bilirim, Symbiosys Bifidrop damla kullandık her gün 5 damla. 4 ay bitene kadar kullandık çok memnun kaldık.
D
Damla K.
13 Şubat 2026 10:49
Bulgur da gaz yapıyor evet birde bence sap simlex kullanmayin derim bebegi daha çok sancilandiriyor ve ise yaramıyor ben onu verince kızım daha kötü oldu hep suni sancı gibi
D
Damla K.
13 Şubat 2026 10:50
Ben de erkek bebek annesiyim gaz sancısı nedir bilirim, Symbiosys Bifidrop damla kullandık her gün 5 damla. 4 ay bitene kadar kullandık çok memnun kaldık.

Ayşe V. ..
13 Şubat 2026 11:18
ay di miii ben mi yanlış anlıyorum acaba dedim ama çocuklar daha kötü oldular 1.5-2 gün sonra bıraktım onu relaktaza geri döndüm

Ayşe V. ..
13 Şubat 2026 11:21
Bir de popolarina dikkat edin benim kızımın gazdan poposu catlamisti yani öyle birşey görürseniz panik yapmayın olabiliyor Dr 3 tane krem verdi onu karıştırıp sürüyordum bir süre sonra geçiyor bir de aklıma geldi ebebkte kiraz sapı satılıyor o da gaz için torba şeklinde galiba onu koyuyorsunuz denemek isterseniz işe yarar mı bilmiyorum ama