Acil Bakar Mısınız 🥹
646 görüntüleme
B
Büşbüş
21 Temmuz 2026 20:18
Herkese merhaba şu an bebeğimden uzaktayım, babaanesigilde babasıyla kalıyor beni görüntülü arıyorlar çocuk yüzüme bakmıyor. Kafayı yemek üzereyim beni sevmiyor mu diye. Ve çevreden aa hiç bakmıyor seslerini duymakta sinirlerimi bozuyor. Ben hariç herkese düşkün gibi
B
Beyza z.
21 Temmuz 2026 20:32
Merhaba yanlış anlamazsanız önceki konularda da buna benzer şeyler yazmışsınız. Birisi sizin moralinizi psikolojinizi bozmak için özellikle bu konuda sizi manipüle ediyormuş gibi hissettim. Lütfen o her kimse aldırmayın. Bebeğinizle kaliteli vakitler geçirip onun bakımlıyla ilgilendikten sonra anne bebek ilişkinisinin arasına kimsenin giremeyeceğini bilin. Öyle görüntülü konuşmada size bakmaması siz ortamdan gidince ağlamaması vs bunlar hep bebekten bebeğe durumdan duruma değişen şeyler. Sizi ne kadar sevdiğini bambaşka yeriniz olduğunu büyüyüp duygularını ifade edebildiğinde göreceksiniz merak etmeyin. Söylenenlere takılmayın ve bebeğinizle geçriidğiniz her anın tadını çıkarmaya bakın çok hızlı büyüyorlar
S
Sümeyye
Premium Üye
21 Temmuz 2026 20:32
Öncelikle bebeğinizden uzakta olmanız çok zor bir durum illaki sebebi vardır ama en ufak bir ihtimalde olsa yanınızda olması güvenli bağlanma için çok önemli bebekler genelde ana bakım verene bağlanıyorlar ama tabiki anne faktörü bırada en önemlisi telefonda size bakmıyor oluşu sizi sevmediği anlamına gelmiyor bence ama uzak kaldıkça bebekler her nekadar annelerini özleselerde belli bir zamandan sonra annesinin gelmeyecek oluşunu kabullenip ya annesi yokmuş gibi zihninde kodluyor veya bunu öfkeyle dışa vuruyor. Hiç bir anne sebepsiz bebeğini bir başkasına emanet etmez ve üzüntünüzden de ne kadar zor durumda olduğunuz anlaşılıyor tüm şartları zorlayıp bir sekilde bebeğinizin yanına olabilirsiniz inşaallah Allah yardımcınız olsun
B
Büşbüş
22 Temmuz 2026 18:42
Merhaba yanlış anlamazsanız önceki konularda da buna benzer şeyler yazmışsınız. Birisi sizin moralinizi psikolojinizi bozmak için özellikle bu konuda sizi manipüle ediyormuş gibi hissettim. Lütfen o her kimse aldırmayın. Bebeğinizle kaliteli vakitler geçirip onun bakımlıyla ilgilendikten sonra anne bebek ilişkinisinin arasına kimsenin giremeyeceğini bilin. Öyle görüntülü konuşmada size bakmaması siz ortamdan gidince ağlamaması vs bunlar hep bebekten bebeğe durumdan duruma değişen şeyler. Sizi ne kadar sevdiğini bambaşka yeriniz olduğunu büyüyüp duygularını ifade edebildiğinde göreceksiniz merak etmeyin. Söylenenlere takılmayın ve bebeğinizle geçriidğiniz her anın tadını çıkarmaya bakın çok hızlı büyüyorlar
B
Büşbüş
22 Temmuz 2026 18:43
Öncelikle bebeğinizden uzakta olmanız çok zor bir durum illaki sebebi vardır ama en ufak bir ihtimalde olsa yanınızda olması güvenli bağlanma için çok önemli bebekler genelde ana bakım verene bağlanıyorlar ama tabiki anne faktörü bırada en önemlisi telefonda size bakmıyor oluşu sizi sevmediği anlamına gelmiyor bence ama uzak kaldıkça bebekler her nekadar annelerini özleselerde belli bir zamandan sonra annesinin gelmeyecek oluşunu kabullenip ya annesi yokmuş gibi zihninde kodluyor veya bunu öfkeyle dışa vuruyor. Hiç bir anne sebepsiz bebeğini bir başkasına emanet etmez ve üzüntünüzden de ne kadar zor durumda olduğunuz anlaşılıyor tüm şartları zorlayıp bir sekilde bebeğinizin yanına olabilirsiniz inşaallah Allah yardımcınız olsun
S
Selin A.
22 Temmuz 2026 21:32
Merhaba. Çok geçmiş olsun. İnstagramda takip ettiğim bir doktorun çok sevdiğim bir yazısı vardı. Bebekler anneyi ve kendini bir bütün görüyormuş. Sevmeme gibi bir durumu olamaz çünkü onu siz içinizde büyüttünüz 🥹 hiç takılmayın. Günün sonunda bebek hep annesine döner ♥️
B
Beyza z.
22 Temmuz 2026 21:41
Merhaba çok doğru tespit evet aklımla oynamaya çalışıyor ve başarıyor da . Bebeğimin onu/oğlunu daha çok sevdiğini ve benim kötü anne olduğumu düşünüyor
S
Sümeyye
Premium Üye
23 Temmuz 2026 18:08
Merhaba hastanede yatıyorum mecbur kalmasam tabii ki bebeğimi bırakmazdım
G
Gamze G.
24 Temmuz 2026 23:00
Merhaba çok doğru tespit evet aklımla oynamaya çalışıyor ve başarıyor da . Bebeğimin onu/oğlunu daha çok sevdiğini ve benim kötü anne olduğumu düşünüyor
Ö
Özlem K.
25 Temmuz 2026 22:16
Lütfen böyle düşünme lütfen o sadece dikkatini çeken şeylere bakıyor çocuk bu sonuçta o etraftaki aptal insanların da sözlerine kulak asma emin ol senin böyle düşünmen hissetmen için söylüyorlar
S
Saliha A. ..
26 Temmuz 2026 01:43
Oğlum dört yaşında hala telefona bakmaz ben ya da başka biri fark etmiyor. Evhamlanmayın
B
Büşbüş
27 Temmuz 2026 21:06
Merhaba. Çok geçmiş olsun. İnstagramda takip ettiğim bir doktorun çok sevdiğim bir yazısı vardı. Bebekler anneyi ve kendini bir bütün görüyormuş. Sevmeme gibi bir durumu olamaz çünkü onu siz içinizde büyüttünüz 🥹 hiç takılmayın. Günün sonunda bebek hep annesine döner ♥️
B
Büşbüş
27 Temmuz 2026 21:07
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin siz hastanedeyken hislerinizi unursamayıp aa annesine bakmıyor gibi şeyler söyleyenleri dikkate almayın empati yoksunu insanlardan dolayı moralinizi bozmayın tüm hastalıklar için önce moral motivasyon siz en kısa dürede bebeğinize kavusacaksınız ve mükemmel zamanlarınız olacak sadece buna odaklanın💐
B
Büşbüş
27 Temmuz 2026 21:08
Lütfen böyle düşünme lütfen o sadece dikkatini çeken şeylere bakıyor çocuk bu sonuçta o etraftaki aptal insanların da sözlerine kulak asma emin ol senin böyle düşünmen hissetmen için söylüyorlar
B
Büşbüş
27 Temmuz 2026 21:12
hepinize tekrar merhaba yorumlarınıza geç döndüm kusura bakmayın. Bebeğimle kavuştuk ve beni o kadar özlemişti ki ağzımı yüzümü yaladı resmen çocuğumun gözlerinin içi parladı. Hep bana bakıp durdu. Hepiniz haklıymışsınız gerçekten. Ve o aa annesine bakmıyor diyenler bir an önce tabiri caizse bebeğimi postalamak istedi. 3 gün dayanamadığı bebeği ben her gün bakıyorum hasta halimle ve bebeğimin beni sevmediğini düşünüyordu şimdi anlamıştır umarım. Herkese kucak dolusu sevgiler ❤️ @Beyza Özçelik @Sümeyye @Selin Atahanli @Gamze Gamze @Özlem Köken @Saliha Aydın
B
Büşbüş
27 Temmuz 2026 21:14
Yemin ederim benim kayınvalidem bu kadın ya bu insanlara o kadar beddua hakaret etmek istiyorum ki ama etmiyorum tek dediğim şey ne eksik ne fazla allahım birebir aynısını onlarada yaşatsın ama o yaşattıkları travmaların sonrasında çektiğimiz acıları da çeksinler bende zerre az çeksin istememem. Allah mutlak adildir adilinde ötesindedir emin olun bu günler geçecek allahın izniyle geçiyorda inşallah her şey çok güzel olacak. Sizde bir gün bebeğiniz yanınızda siz sağlığınıza kavuşmuş huzurlu yuvanızdan onun bir yerlerde acı çektiğini göreceğinize hiç şüpheniz olmasın. Yavrunuz için moralinizi yüksek tutun. Siz her şeyin güzelini hak ediyorsunuz yavrunuzla sağlıklı huzurlu musmutlu bir ömrünüz olsun inşallah aranızdaki o bağ ilk günkü gibi sapasağlam olsun insanlar görünce imrensin inşallah 🙏🏻 ve kim bu bağı kıskanıp haset ediyorsa kendisi aynı şeyle sınansın amin ❤️❤️❤️❤️❤️
Ö
Özlem K.
28 Temmuz 2026 15:19
hepinize tekrar merhaba yorumlarınıza geç döndüm kusura bakmayın. Bebeğimle kavuştuk ve beni o kadar özlemişti ki ağzımı yüzümü yaladı resmen çocuğumun gözlerinin içi parladı. Hep bana bakıp durdu. Hepiniz haklıymışsınız gerçekten. Ve o aa annesine bakmıyor diyenler bir an önce tabiri caizse bebeğimi postalamak istedi. 3 gün dayanamadığı bebeği ben her gün bakıyorum hasta halimle ve bebeğimin beni sevmediğini düşünüyordu şimdi anlamıştır umarım. Herkese kucak dolusu sevgiler ❤️ @Beyza Özçelik @Sümeyye @Selin Atahanli @Gamze Gamze @Özlem Köken @Saliha Aydın
B
Büşbüş
28 Temmuz 2026 22:08
Yaaa yaaa yaa çoook sevindim 殺凉 maalesef insan düşüncelerine engel olamıyor bende bazen bebeğim acaba beni sevmiyor mu diye düşünüyorum annelik delilik derlerdi haklılar kesinlikle rabbim bir daha sizi ayırmasın 凉
G
Gamze G.
29 Temmuz 2026 07:35

Duygu B. B.
29 Temmuz 2026 08:58
Yani başka bir konuda yorum yapacağım çünkü anne bebek bağının kolay kolay kırılmadığını düşünüyorum. Akıl vermek gibi olmasın ama şöyle düşünüyorum, 2 yıl boyunca lohusalığın sürüyor ya da sen artık ne kadar istersen. Gülümseyerek ağzına geleni içinde tutma, yüzüne söyle gitsin. En azından rahatlarsın. Ama saygısızca değil, gülümseyerek ve tatlı dille yap ki yuvanda da huzursuzluk olmasın. Mesela senin tembel oluşundan mı dert yanıyor, kızım sen de şu işin ucundan tutmuyorsun mu diyor, o zaman şöyle diyeceksin "Aman anneciğim, bizim nesil ne biliyor ki ne varsa sizde var, siz çok iyi yapıyorsunuz, siz bir yapın ben de iyice bir öğreneyim hem, bir dahakine ben yaparım" Yani bu aklıma gelen bir örnekti, ve geçen gün Harry Potter kaynanamla aramda yaşandı doğrusu Ya da laf mı sokuyor, konu her neyse sinirlenmeden gülerek alttan alttan yılan gibi sokacaksın. Sen sinir olursan bebeğine de yansır. İnsanlara bu fırsatı verme.
Yükleniyor...