Acil Bakar Mısınız ?
71 görüntüleme
L
Leyla E. A.
5 Mart 2026 23:08
Bebeğim 7 ay 25 günlük ablam bakıyor işe başladım diş çıkarttığı için aşırı huzursuz ve
uyuyamadıgı için iburamin zero varmış evde ondan içirmişti prospektüste 2 yaş altına kullanılmaz yazıyor ve vermiş ondan sonra rahatladı uyuyor kaç gündür doğru dürüst uyumamıştı emzirdim iki defa hatta neyse bebeğime yan etki yapmış mıdır acile gitmem gerekir mi ?
uyuyamadıgı için iburamin zero varmış evde ondan içirmişti prospektüste 2 yaş altına kullanılmaz yazıyor ve vermiş ondan sonra rahatladı uyuyor kaç gündür doğru dürüst uyumamıştı emzirdim iki defa hatta neyse bebeğime yan etki yapmış mıdır acile gitmem gerekir mi ?

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
5 Mart 2026 23:44
Merhaba bebeginizde herhangi bir böbrek ya da karaciğer preblemi yoksa ve tek doz verilmişse muhtemelen zararı olmayacaktır bitgisel içerikli dış granulu deneyi çok huzursuz olduğunda onlardan yararlanabilirsiniz ağrı kesiciden önce bunları denemenizi öneririm. Tekrar herhangi bir ilaç vermeden önce mutlaka doktorunuza danışın

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
5 Mart 2026 23:45
Aşırı uyku kusma ya da iştahsızlık döküntü olursa da doktora başvurun.

Betül ..
6 Mart 2026 00:26
Bence ilaç ağır geldiği için uyuyor olabilir.Çünkü kızıma da augmentin antibiyotik sabah 1 akşam yarım verilmesi gerekirken acildeki doktor 1 e 1 ölçü demişti kızım hep uyuyordu.