Acil Annelerim

285 görüntüleme
A

Aleyna E. Y.

2 Temmuz 2026 09:26
annelerim kızım bşr buçuk yaşinda enfluvir ve klamer antibiyotikleri verildi ama asla içmiyor tükürüyor ciğer ve boğazda dolu içmesi gerekiyor ilaçlar acı ne vereyim nasıl vereyim
D

Derya A. ..

2 Temmuz 2026 09:33
Tatlı biseyler ver sevdiği
D

Derya A. ..

2 Temmuz 2026 09:34
Tatlı biseyler ver sevdiği sonra ardından direk suruplarini ver farkedene kadar yutmuş olur
G

Gülcan Ş.

2 Temmuz 2026 09:38
Şurubu ben enjektörle veriyorum daha kolay oluyor
Tay

Tay

2 Temmuz 2026 10:06
Bende meyve suyu ile verdim normalde enjeltorle içiyordu ama içmedi bende az içtiği meyve suyu ile verdim mekburen
M

Merve H.

2 Temmuz 2026 13:15
Merhaba ben mecbur kalıp danette pudinge karıştırmıştim ertesi gün kutuyu görünce kaçtı bu sefer de danino ile verdim meyve suyu da olabilir çok geçmiş olsun 﫰
A

Aleyna E. Y.

2 Temmuz 2026 13:41
Merve Hendek
Merhaba ben mecbur kalıp danette pudinge karıştırmıştim ertesi gün kutuyu görünce kaçtı bu sefer de danino ile verdim meyve suyu da olabilir çok geçmiş olsun 﫰
olur mu ki acaba içeriğindeki antibiyotik gitmez mi
M

Merve H.

2 Temmuz 2026 14:13
Aleyna Ecrin Yeşildal
olur mu ki acaba içeriğindeki antibiyotik gitmez mi
Yani net bişey diyemiyorum ama gitmez niye gitsin ki 
A

Aleyna E. Y.

2 Temmuz 2026 14:18
Merve Hendek
Yani net bişey diyemiyorum ama gitmez niye gitsin ki 
siz ö şekilde yapıp faydasını gördünüz mü ah bu annelik halleri
M

Merve H.

2 Temmuz 2026 14:41
Ya açıkçası benim kullandığım ilaç antibiyotik değildi. Kortizondu. Antibiyotik kullandığımızda doktorumuz meyve suyuna koyabilirsiniz yoksa içmeyebilir demişti öyle yapmıştım. Yakın zamanda da kortizon ilacını çok acı olduğu için pudingle vermiştim. İletişimde olduğunuz bir doktorunuz varsa sorarsanız daha iyi olur ama içeriğine herhangi bir olumsuz etkisi olacağını sadece varsayabiliyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir