Acil, Akşam Mama Verdim Kaka Yapamıyo

112 görüntüleme
E

Elif V.

22 Ocak 2026 12:52
İlk kez mama verdim gece 1 kere. Sonrasında emdi bu saate kadar iki üç kere kaka yapardı normalde ama şimdi sadece ıkınıyo ve zorlanıyo ayaklarını vuruyo. Kabız mı oldu kakasını nasıl yaptırırım
M

Merve

22 Ocak 2026 12:54
Asiti alınmış zeytinyağı var eczanelerde ondan bir çay kaşığı içirin masaj yapın
B

Beril g.

22 Ocak 2026 13:03
Mama zaten kakayi katilastirip , kabiz yapabiliyor.
R

Rabia ..

22 Ocak 2026 13:04
Kucağınıza alın sırtını size yaslasın bacaklarını karnına doğru çok bastırmadan tutun , biraz kucağınızda öyle gezdirin , eğer çok zorlanırsa (doktor tavsiyesi) elinizi karnının sol yanına göğüs kafesinin altına gelecek şekilde 3 parmağınızla 5 saniye sert olmadan ( 3 set yapabilirsiniz ) baskı yapın bağırsakları uyarmış olacaksınız 15 20 dk içinde kakasını yapar
S

Seyma S.

22 Ocak 2026 13:37
Emzirmeye devam edin anne sutunun kakayi yumsatici etkisi var.İkinip zorlaniyor sandiginiz olay dogal olabilir bi sey yapmaniza gerek yok infantil diskezi deniliyor videolarina bakin isterseniz
E

Elif V.

22 Ocak 2026 14:09
Rabia
Kucağınıza alın sırtını size yaslasın bacaklarını karnına doğru çok bastırmadan tutun , biraz kucağınızda öyle gezdirin , eğer çok zorlanırsa (doktor tavsiyesi) elinizi karnının sol yanına göğüs kafesinin altına gelecek şekilde 3 parmağınızla 5 saniye sert olmadan ( 3 set yapabilirsiniz ) baskı yapın bağırsakları uyarmış olacaksınız 15 20 dk içinde kakasını yapar
Bu yöntemi ilk doğduğu zamanlarda yapıyoduk sonrasında etki etmemeye başlamıştı. Unutmuştum bunu siz deyince yaptım hemen işe yaradı  Allah razı olsun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir