Acil
154 görüntüleme
S
Sevgi B. T. ..
23 Aralık 2025 12:24
Bebeğim5ay 5 günlük normalde de uyku problemimiz vardı ancak son iki gündür gece uykusuna yatıyor 1.5 saat sonra uyanıyo sonra yarım saatte bit uyanıyor ağlayarak kucağıma alıyorum susuyo ama sadece kucağımda durmak istiyor. Gündüz de yarım saat bile uyumuyor ve huysuz
Ş
Şilan D.
23 Aralık 2025 12:39
diş sancısı başlamış bakım istiyor
B
Burcu ..
23 Aralık 2025 13:00
@Sevgi Büşra Turan tam da bizim durumla aynı bizde 5 buçuk aylığız uyku problemi aynı jelde sürdüm calpolda arada akşam verdim yok huzursun gece 1 veya 2 saat ara ile emiyor tekrar yine aynı şey sanırım bu şekilde devam edecek dişler de çıkana kadar
F
Feyza Ö.
23 Aralık 2025 13:00
5 ay 12 günlük benimki de, gece çok sık uyanmaya başladı, gündüz uykuları da çok düzensizleşti, ben de çok muzdaribim bu durumdan , uyku eğitimi mi alsam diye düşünüyordum ben de
Ö
Özge ..
23 Aralık 2025 13:13
5 ay 14 günlük oğlum aynı süreci yaşıyoruz gündüz uykuları kısaldı ve gece saatlerinde saat başı uyanıyor ama bulunduğu ayın gelişimsel sıçramaların yansıması ve diş süreci. Ama geçici olduğunu düşünerek kendimi yormamaya mevcut rutinlerine uymaya dikkat ediyorum
S
Sevgi B. T. ..
23 Aralık 2025 15:20
Rahatlatmak için ne yapabiliriz
Ş
Şilan D.
27 Aralık 2025 10:52
karanfil kürü ve soğuk uygulama iyi geliyor zeytinyağına karanfil ekleyin3 4 tane bir gece bekletin ben yaz aylarında eline soğuk salatalık veriyordum ama sizin bebişiniz küçük o yüzden emziğin içine su doldurup buzlukta dondurun verin zaten kemirir🥲 eğer uykusunu çok etkiliyorsa eziyete gerek yok mavi calpol verebilirsiniz benim tecrübem bu şekilde
C
Canan Y.
27 Aralık 2025 13:48
Bende dee de aynıı hayatı sorgulattiriyor resmen