Acil 3 Aylık Ateş

141 görüntüleme
D

Dicle F. ..

23 Temmuz 2025 18:36
Hocam merhabalar 3 aylık ateşi çıkmaya başladı ve ara ara hapşırma öksürük var ateşi 37.5 nasıl.mudahale etmeliyim ateş düşürücü parol verdim bir kaşık ama devam ediyor 38.4 çıktı
S

Semanur Ş.

23 Temmuz 2025 19:18
Ateş düşürücü verildiği halde düşmüyorsa acile götürün 38.5 üstü ateş tehlikeli
G

Gizem ..

23 Temmuz 2025 20:19
İlk önce tabiki en yakın sağlık kuruluşu . Sonrasında ise ateş düşürücü . Ardından alnına koltuk altına kasık bölgelerine ıslak bez ya da pamuk koyun. Ortamı sürekli havalandırın . Ortam ısısını düşürün. Ilık bir duş aldırabilirsiniz. Emiyorsa emzirmeye mama içiyorsa mama vermeyi unutmayın . Bebeği kat kat giydirmeyin .
D

Dicle F. ..

24 Temmuz 2025 01:45
Hastaneye de götürdüm soğuk kompleks de yapıyorum bezi ile duruyor doktor da antibiyotik harici hiçbir ateş düşürücü yazmadı parol kullandım geçmiyor inatçı ateş sürekli 38 derecede
S

Semanur Ş.

24 Temmuz 2025 05:37
Calpol alın eczaneden ikiside parasetamol ama belki farklı etkisi olabilir eğer enfeksiyon varsa iki güne iyi olur antibiyotikle
S

Suzan K. G. ..

24 Temmuz 2025 08:37
Benim bebeğimde 3 gündür 38 üstü ateş vardı. Aciller bakmadı dün çocuk Dr goturdum röntgen çekti bronşit cikti
D

Dicle F. ..

24 Temmuz 2025 16:45
Doktor bakti ama birşey de çıkmadı biraz boğazo kızarmış röntgen de balgam görüldü ama ateşi inmiyor hiçbir şekilde iki gün hala ateş çıkıyor
S

Semanur Ş.

24 Temmuz 2025 19:57
Vücudu ilaca tepki vermiyor yani bağışıklık düşmüş belliki enfeksiyonsa bir iki güne düzelir zaten ama bu süreçte ateş 38 üstü olmasın günde 2-3 kere ılık duş aldırın ıslak bezleri koltuk altına alnına ayaklarına koyun vücut ısısı düşsün en azından ilaçlar etkisini gösterene kadar bu şekilde devam edebilirsiniz inatçı ateş için bir şey dedi mi doktor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir