Acil !!! 10 Aylık Kızım Kakasını Tutmayı Öğrendi Aşamıyoruz

141 görüntüleme
S

Samet İ.

1 Temmuz 2025 15:45
Bu gün 10. Gün oldu kaka yapmayalı krizleri arttı dukasof kullanıyoruz 8cc lahman fitil yaptığımızda ıkınıp atıyor . Hasrahanede 2 kez lahman yapıldı ona rağmen kakasını yapmadı . Çocuk doktoru kakasını tutmayı öğrendiğini söyledi. 10. Günde sık sık kaka krizleri gelmesine rağmen kendini sıkıyor . Ne yapacağımı şaşırdım 4. Ayından beridir böyle. Bir yol gösterecek varmıdır
F

Fatma S. ..

1 Temmuz 2025 21:03
Kaka tutma beraberinde kabızlık getirir. Kabızlık yaşayan çocukta canı acıdığı için daha çok kaka tutar. Böyle bir kısır döngü bu. Aklıma tek gelen beslenme. Bol sıvı alımı ve lifli gıdalar. Kayısı, yulaf gibi şeyleri verin. Patates. Muz gibi şeylerden uzak tutun. Yeğenim 3.5 yaşında ve hala aynı durumda. Beslenme burada çok önemli
S

Samet İ.

1 Temmuz 2025 21:23
Denemediğimiz kalmadı kayısı incir lavman bile çözüm olmuyor
F

Fatma S. ..

1 Temmuz 2025 22:09
Çok haklısınız bir süre sonra onlarda işe yaramıyor. Mama kullanıyorsa belki başka markaya geçebilirsiniz. Probiyotik kullanın birde. Yulaf çok lif içeriyor. Meyve püresi yada yoğurtla birlikte verebilirsiniz. Ben suda biraz haşlıyorum meyveyle karıştırıyorum.
S

Samet İ.

2 Temmuz 2025 06:49
Teşekkür ederim önerileriniz için hepsi denendi ama malesef sonuç aynı
S

Samet İ.

2 Temmuz 2025 06:50
Çocuk pskoloğuna götürsem bebek daha pakolog ne yapacak ne dicek
F

Fatma S. ..

2 Temmuz 2025 08:26
Umarım farklı bir fikri olanlar yazar.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir