Acaba Otizm mi?
586 görüntüleme
B
Beste N. Ö. ..
18 Temmuz 2026 22:17
Bebeğim 10. Ayını dolduruyor. Perdenin altına geçip oturduğu yerden dönüp duruyor. Kapıları, dolap kapaklarını açıp kapatıyor. Otururken dönmesi normal mi, tam tur dönüp gülüyor.
Ö
Öykü K.
18 Temmuz 2026 22:36
Benim oğlumda aynısını yapıyodu popo üstü dönüp duruyodu ama geçti sonra kendini keşfediyor korkmayınn
B
Beste N. Ö. ..
18 Temmuz 2026 23:00
Benim oğlumda aynısını yapıyodu popo üstü dönüp duruyodu ama geçti sonra kendini keşfediyor korkmayınn
S
Seher T.
18 Temmuz 2026 23:38
Dönme yok ama dolap çekmece açıp kapatmaya bayılıyor benim ki de normaldir bence
E
Eda D.
18 Temmuz 2026 23:40
Perde arkasına geçip cee oynasanız faydalı bir oyun belki oyun istiyordur
B
Beste N. Ö. ..
18 Temmuz 2026 23:51
Perde arkasına geçip cee oynasanız faydalı bir oyun belki oyun istiyordur
B
Beste N. Ö. ..
18 Temmuz 2026 23:52
Dönme yok ama dolap çekmece açıp kapatmaya bayılıyor benim ki de normaldir bence
Ö
Öykü K.
19 Temmuz 2026 07:59
Çok teşekkür ediyorum bunu okumaya ihtiyacım vardı 懶
O
Onurmoms
20 Temmuz 2026 14:02
Yanıtlar neden gozukmuyor
B
Beste N. Ö. ..
20 Temmuz 2026 14:15
Yanıtlar neden gozukmuyor
İ
İremmeri
20 Temmuz 2026 17:43
Bunların hepsinin normal bebek gelişimleri olduğunu düşünüyorum. Çok kasmayın bir anda o alışkanlığı bırakıp başka bir şey yapmaya başladığını fark edersiniz. Sosyal medyada yapılan korkutmalara inanmayın bebeğinizin her anının keyfini çıkarın🙏
M
Menekşe A. (. Ö. g. b. s. E.
24 Temmuz 2026 13:49
Merhaba bir otizm eğitmeni olarak eğer çocuğunuzda aktif bir göz teması, sosyal iletişim var ise sizi anlıyor mimikleri ya da jetleri ile buna karşılık veriyor ise yaptığı davranışlar da otizmle ilgili her hangi bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Bay bay alkış ve ce-eee oyunlarına tepki veriyor ise korkmayın.
Bazen sadece onların canı istediği için perdenin arkasına geçip oturabilir etrafında dönebilir .
Bazen sadece onların canı istediği için perdenin arkasına geçip oturabilir etrafında dönebilir .
B
Beste N. Ö. ..
24 Temmuz 2026 13:51
Merhaba bir otizm eğitmeni olarak eğer çocuğunuzda aktif bir göz teması, sosyal iletişim var ise sizi anlıyor mimikleri ya da jetleri ile buna karşılık veriyor ise yaptığı davranışlar da otizmle ilgili her hangi bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Yükleniyor...