Acaba Otizm mi?

586 görüntüleme
B

Beste N. Ö. ..

18 Temmuz 2026 22:17
Bebeğim 10. Ayını dolduruyor. Perdenin altına geçip oturduğu yerden dönüp duruyor. Kapıları, dolap kapaklarını açıp kapatıyor. Otururken dönmesi normal mi, tam tur dönüp gülüyor.
Ö

Öykü K.

18 Temmuz 2026 22:36
Benim oğlumda aynısını yapıyodu popo üstü dönüp duruyodu ama geçti sonra kendini keşfediyor korkmayınn
B

Beste N. Ö. ..

18 Temmuz 2026 23:00
Öykü Karaduman
Benim oğlumda aynısını yapıyodu popo üstü dönüp duruyodu ama geçti sonra kendini keşfediyor korkmayınn
Çok teşekkür ediyorum bunu okumaya ihtiyacım vardı 懶
S

Seher T.

18 Temmuz 2026 23:38
Dönme yok ama dolap çekmece açıp kapatmaya bayılıyor benim ki de normaldir bence
E

Eda D.

18 Temmuz 2026 23:40
Perde arkasına geçip cee oynasanız faydalı bir oyun belki oyun istiyordur
B

Beste N. Ö. ..

18 Temmuz 2026 23:51
Eda Dedeoğlu
Perde arkasına geçip cee oynasanız faydalı bir oyun belki oyun istiyordur
Evet çok seviyor ce e oyununu aktif bir bebek deneyeceğim
B

Beste N. Ö. ..

18 Temmuz 2026 23:52
Seher Tas
Dönme yok ama dolap çekmece açıp kapatmaya bayılıyor benim ki de normaldir bence
İnşAllah seher hanım, sosyal medyadaki içeriklerden dolayı çocuğun her hareketini yorumlamaya çalışıyorum hep bir kaygı
Ö

Öykü K.

19 Temmuz 2026 07:59
Beste Nur Özkan
Çok teşekkür ediyorum bunu okumaya ihtiyacım vardı 懶
Dolap cekmece açmakta cok normal instagram bizi cok sorgulatıyor bi de daha bebek yani insan korkuyo dogal olarak
O

Onurmoms

20 Temmuz 2026 14:02
Yanıtlar neden gozukmuyor
B

Beste N. Ö. ..

20 Temmuz 2026 14:15
Onurmoms
Yanıtlar neden gozukmuyor
Bazen geç yüklenebiliyor uygulamaya tekrar girince belki düzelir
İ

İremmeri

20 Temmuz 2026 17:43
Bunların hepsinin normal bebek gelişimleri olduğunu düşünüyorum. Çok kasmayın bir anda o alışkanlığı bırakıp başka bir şey yapmaya başladığını fark edersiniz. Sosyal medyada yapılan korkutmalara inanmayın bebeğinizin her anının keyfini çıkarın🙏
M

Menekşe A. (. Ö. g. b. s. E.

24 Temmuz 2026 13:49
Merhaba bir otizm eğitmeni olarak eğer çocuğunuzda aktif bir göz teması, sosyal iletişim var ise sizi anlıyor mimikleri ya da jetleri ile buna karşılık veriyor ise yaptığı davranışlar da otizmle ilgili her hangi bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Bay bay alkış ve ce-eee oyunlarına tepki veriyor ise korkmayın.

Bazen sadece onların canı istediği için perdenin arkasına geçip oturabilir etrafında dönebilir .
B

Beste N. Ö. ..

24 Temmuz 2026 13:51
Menekşe Akgedik ( Özel gereksinimli bireyler spor Eğitmeni)
Merhaba bir otizm eğitmeni olarak eğer çocuğunuzda aktif bir göz teması, sosyal iletişim var ise sizi anlıyor mimikleri ya da jetleri ile buna karşılık veriyor ise yaptığı davranışlar da otizmle ilgili her hangi bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Bay bay alkış ve ce-eee oyunlarına tepki veriyor ise korkmayın.

Bazen sadece onların canı istediği için perdenin arkasına geçip oturabilir etrafında dönebilir .
Dedikleriniz var evet çok şükür yavaş yavaş alkış bay bay da yapmaya çalışıyor, teşekkür ediyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir