Abo Uyuşmazlığı

431 görüntüleme
M

Merve K. ..

5 Haziran 2025 15:00
Ben 0+, eşim AB- kan grubu. Bebegimiz 37 haftalık dogdu. ABO uyuşmazlığı sebebiyle uzunca bir süre sarılık problemiyle uğraştık. 2 defa fototerapi aldı kızımız. Şuan hamileyim, bebeğimde yine bu süreci kesin olarak yaşar mıyım hocam? Psikolojik olarak yoruldugumuz bir süreç olduğu için bu durum beni ekstra korkutuyor.
B

Binnur Ö. ..

9 Haziran 2025 22:57
Merhaba bende 39+3 de doğum yaptım ve ABO uyuşmazlığı vardı fototerapi aldık o zaman kadın doğum doktorum demisti bundan sonra çocuk düşünürsen ABO uyuşmazlığı olmaz merak etme diye
M

Merve K. ..

9 Haziran 2025 23:00
Bu muhteşem bir haber. Psikolojik olarak yorucu bir süreçti. Teşekkür ederim cevabınız için Binnur Hanım 🌸
B

Beyza G.

21 Ağustos 2026 22:41
Ben 0rh+ eşim ABrh+ ilk bebeğim 37 haftalıkken doğdu 27ye kadar çıktı sarılık uzunca süre uğraştık çok yıpratıcı geçti bu defa hamileliğimde hep bu korkuyla yaşadım maalesef 38+6 da doğmasına rağmen yine aynı sorunla uğraşıyorum fakat bu defa Dr önden uyarıp erken fototerapi almaya başladık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir