9.cu Ay Aşısı

123 görüntüleme
M

Meliha T.

17 Mart 2026 11:59
[9.cu](9.cu) ay kızamık aşısı sonrası ateş vs yaşayan oldu mu acaba?
E

Esra G.

17 Mart 2026 12:21
En rahat geçirdiğimiz aşımızdı herhangi bir şey olmadı
G

Gülcan Ş.

17 Mart 2026 12:48
Bizim de öyle hastane ortamında olduk ama ateş vs olmadı
B

Buket ..

17 Mart 2026 12:49
Ateş huzursuzluk falan hiç olmadı
M

Meliha T.

17 Mart 2026 12:51
Çok teşekkürler 🙏🏻
H

Hilal ..

24 Mart 2026 16:13
Merhaba döküntü vs oldu mu acaba @Gülcan Şahan @esra Güngör
H

Hilal ..

24 Mart 2026 16:14
@Esra Güngör
G

Gülcan Ş.

24 Mart 2026 16:22

Hilal

Hayır o da olmadı böyle huzursuz gibi oldu ama biz yumurta alerjimiz olduğu için yarımşar doz olarak iki bacağımıza vurulduk o etkiledi ama şurup verdım duzeldi ama başka birsey olmadı maksadımız zaten döküntü olup olmaması için hastanede vurulduk döküntü olsaydı diğer yarım dozu vurdurmayacaktı doktor döküntü olduysa bir doktora gösterin
H

Hilal ..

24 Mart 2026 16:23

Gülcan Şahan

Hayır o da olmadı böyle huzursuz gibi oldu ama biz yumurta alerjimiz olduğu için yarımşar doz olarak iki bacağımıza vurulduk o etkiledi ama şurup verdım duzeldi ama başka birsey olmadı maksadımız zaten döküntü olup olmaması için hastanede vurulduk döküntü olsaydı diğer yarım dozu vurdurmayacaktı doktor döküntü olduysa bir doktora gösterin

Ya çok teşekkür ederim biz daha olmadık ama ben hiç yumurta beyazı denetmedim ki 9 aylık aşısı yarın çağırdılar
E

Esra G.

24 Mart 2026 16:23

Hilal

Döküntü olmadı bizde de
G

Gülcan Ş.

24 Mart 2026 17:03

Hilal

Ya çok teşekkür ederim biz daha olmadık ama ben hiç yumurta beyazı denetmedim ki 9 aylık aşısı yarın çağırdılar

Bence çok az bişey deneyin eğer alerjisi varsa aşıyı hastane ortamın da yaptırıyorlar çünkü bazen aşılar da reaksiyon gösterebiliyor
H

Hilal ..

24 Mart 2026 18:22

Gülcan Şahan

Bence çok az bişey deneyin eğer alerjisi varsa aşıyı hastane ortamın da yaptırıyorlar çünkü bazen aşılar da reaksiyon gösterebiliyor

Denediğimde alerji varsa hemen belli olur mu kaç kez denemem gerekir yumurtayı
G

Gülcan Ş.

24 Mart 2026 20:08
Yani ben verdıgım de 5 dakika sonra iki kere kustu anında gösteriyor kendisini zaten

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir