9.ay Huzursuzluk

83 görüntüleme
İ

İrem E.

29 Mart 2026 22:53
9. Aya yeni girdik her günümüz çığlık kıyamet gibi birşey zorlanmaya başladım benim gibi olan var mı ? Alttan iki diş çıktı ama sürekli huzursuz bana resmen yapışıyor
Sibel Y.

Sibel Y.

29 Mart 2026 23:01
Emiyor mu? Çocuk anneden kopamaz bu süreçte sürekli kucak ister yeni beceriler çocuğun dünyasını dalgalandırıyor keşfettikçe değişiyorlar bu süreçler hiç geçmeyecek gibi gelse de geçecek az daha sabır sevgili anne🙂
İ

İrem E.

29 Mart 2026 23:02
Sibel Yılmazer
Emiyor mu? Çocuk anneden kopamaz bu süreçte sürekli kucak ister yeni beceriler çocuğun dünyasını dalgalandırıyor keşfettikçe değişiyorlar bu süreçler hiç geçmeyecek gibi gelse de geçecek az daha sabır sevgili anne🙂
Yok emmiyor hatta mamayı bile sadece gece uyurken alıyor gündüz ek gıda yapıyoruz
Sibel Y.

Sibel Y.

29 Mart 2026 23:11
Diş sürecinde aşırı iştahsızlık ve anneye düşkünlük oluyor
Sibel Y.

Sibel Y.

29 Mart 2026 23:12
İki diş daha geliyordur muhtemelen
İ

İrem E.

29 Mart 2026 23:12
Sibel Yılmazer
İki diş daha geliyordur muhtemelen
Olabilir belkide kontrol ediyorum ama elime gelen birşey yok henüz belki bir kaç güne çıkar
Latife K.

Latife K.

29 Mart 2026 23:21
Ben diş diye düşündüm. Çığlık atma çok fazla oluyor. Ve ayrılık kaygısı olabilir. Sürekli kucak isteme başlıyor çünkü
İ

İrem E.

29 Mart 2026 23:29
Latife Karadaş
Ben diş diye düşündüm. Çığlık atma çok fazla oluyor. Ve ayrılık kaygısı olabilir. Sürekli kucak isteme başlıyor çünkü
Evet tamamen hepsi var
Latife K.

Latife K.

29 Mart 2026 23:40
İrem Ergelen
Evet tamamen hepsi var
Geçici bir süreç. Emekleme falan başlarsa rahat oluyor kucağa o kadar da gelmek istemiyor🌸
B

Buse C.

30 Mart 2026 01:11
Benim kızım da aynen böyle. 8 ay 1 haftalık ama odadan çıktığım an yada yatağa koyduğum an ağlıyor. Uyuyacağı zaman aşırı direniyor ve huysuzlaşıyor. Uykusu var aslında, esniyor ve gözünü kaşıyor ama yinede direniyor. Bir yeri mi acıyor diye düşünüyorum ama diş olsa elime küçük de olsa bir şey gelir diyorum ama damakları hâlâ aynı. Hiç diş çıkarmadı henüz
İ

İrem E.

30 Mart 2026 02:01
Latife Karadaş
Geçici bir süreç. Emekleme falan başlarsa rahat oluyor kucağa o kadar da gelmek istemiyor🌸
7. Aylıkken emeklemeye başladı ama tercihi benim kucağım bu aralar
İ

İrem E.

30 Mart 2026 02:02
Buse Cansever
Benim kızım da aynen böyle. 8 ay 1 haftalık ama odadan çıktığım an yada yatağa koyduğum an ağlıyor. Uyuyacağı zaman aşırı direniyor ve huysuzlaşıyor. Uykusu var aslında, esniyor ve gözünü kaşıyor ama yinede direniyor. Bir yeri mi acıyor diye düşünüyorum ama diş olsa elime küçük de olsa bir şey gelir diyorum ama damakları hâlâ aynı. Hiç diş çıkarmadı henüz
Evet gerçekten bizimde öyle atak haftalarımı dedim oda değil Buda bir süreç sanırım sabretmek gerekiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir