9.ay Aşısı Yaptırmalı Mıyım?
69 görüntüleme
M
Merve
22 Aralık 2025 10:24
Asla aşı karşıtı biri değilim bunu baştan belirtmek istiyorum özel aşıları da devletin önerdiği aşıları da bu zamana kadar hep yaptırdım bebeğime ama sanki bu 9. Ay aşısı bana çocukları denek yapmışlar gibi hissettiriyor yaptırmakta çok kararsızım dünyanın aşısını oldular bu zamana kadar Osman hoca salgın olan yerlerde yaptırın diğerlerine gerek yok demişti biliyorum ben de İstanbul’da yaşıyorum ama aşılar artık beni çok korkutmaya başladı gerekli mi bilmiyorum
M
Merve U.
24 Aralık 2025 07:40
Bende merak ediyorum. Yaptırdınız mı siz acaba? Bizi de ocakta yaptırmak için çağırdı hemşire ama istemiyorum
Ö
Özge D. ..
24 Aralık 2025 08:58
Ben yaptirmadim. 12 ayda yaptiricam yumurta beyazi alerji yapti. Saglik ocagi basindan savdi bizi.
M
Merve
24 Aralık 2025 09:00
Evet yaptırdım istemeye istemeye yaptırdım çünkü çok fazla göç alan bir yer olduğu için yaptırmak zorundasın dedi doktorumuz. Ama gerçekten hiç istemedim yaptırmak denek gibi geliyor bana çocuklar. Ve evet yumurta alerjisi olan bebekler için hastane ortamında yapılması gerekiyor denildi bana da. Alerjisi yoktu sağlık ocağında yaptırdık