9ay Aşısı Bebeğimin Kulak Altı Boyun Çene Yanak Kısmı Şişti Acillll Cevap Lütfen

128 görüntüleme
Buşra Ç. .

Buşra Ç. ..

14 Temmuz 2026 11:03
Aşıdan sonra şişlik yaşayan var mı 2hafta önce 9 ay aşısını oldu bugün sabah kalktık koca bı şişlik sağ kulak tarafında sadece hemen kulaktan ateş ölçümü aldım 37.4 ama solkulak 36.6
image
Afranur K.

Afranur K.

14 Temmuz 2026 11:19
Bence acil doktora gitmeniz gerekir, aşı ile bağlantısı olup olmadığı bile şüpheli. 2 hafta önce yapıldı diyorsunuz.
T

Tuğba B. ..

14 Temmuz 2026 11:34
Aşıdan oldığunu nerden biliyorsunuz. Dr gösterin brnce
E

Eliff

14 Temmuz 2026 11:42
9 ay aşısı vücuta kızarıklı ateş yapar. Biran önce doktora götürün aşıdan olduğunu sanmıyorum. Kabakulak hastalığı olabilir
Begüm A.

Begüm A.

14 Temmuz 2026 11:55
Bana da kabakulak gibi geldi bence de türüz aşıyla alakalı değil gibi
Buşra Ç. .

Buşra Ç. ..

14 Temmuz 2026 13:04
Tuğba Beyazgül
Aşıdan oldığunu nerden biliyorsunuz. Dr gösterin brnce
3 gün önce normal kontrol için gittik doktorunu aradım sabah 9 ay aşısını yaptırdım mı dedi kabakulak aşısı aynı zamanda o dedi şimdi dolven tylol ver ateşi olunca takip et gibi söyledi ama içim rahat etmedi kabakulak için erken değil mi ya
Buşra Ç. .

Buşra Ç. ..

14 Temmuz 2026 13:06
Begüm Aksoy
Bana da kabakulak gibi geldi bence de türüz aşıyla alakalı değil gibi
Kabakulak kapması için kabakulak olan biri ile aynı ortamda bulunması gerekmiyor mu ?
Buşra Ç. .

Buşra Ç. ..

14 Temmuz 2026 13:07
Eliff
9 ay aşısı vücuta kızarıklı ateş yapar. Biran önce doktora götürün aşıdan olduğunu sanmıyorum. Kabakulak hastalığı olabilir
Bizde kızarıklık da ateş de olmadı 23 Haziran'da aşı olduk
Begüm A.

Begüm A.

14 Temmuz 2026 13:07
Buşra Çil
Kabakulak kapması için kabakulak olan biri ile aynı ortamda bulunması gerekmiyor mu ?
Belki bulunmuştur siz farkında olmadan çocuk acile vs götürün bence bi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir