9ay 18 Günlük Ek Gıda 0

131 görüntüleme
R

Rukiye t.

15 Mart 2026 15:53
Merhabalar bebeğim 9 ay 18 günlük. Hiçbir şekilde ne su ne ek gıda kabul etmiyor 1 kaşık bile. Ne sabah ne akşam ne kaşıkla ne blw. Ne aç ne tok. Tadına dahi bakmaz . Doğum kilosu 3490 tam 9 aylıkken 10.350 gramdı. Tamamen anne sütüyle besleniyor. Yumurta alerjisi var [9.ay](9.ay) aşıları bile bu yüzden iptal edildi 1 yaşında hastane de yapılacak . Mukuslu kaka yoğun olduğu için günde 5-7 arası bez atıyor sadece ek gıda alınca kesiliyor bu mukus. Artık tükendim yıprandım
R

Rukiye t.

15 Mart 2026 15:55
6.ayın ilk gününden beri…
M

Merve D.

16 Mart 2026 09:32
Benim bebeğim de yemiyor. 9 ay 5 günlük. Dk 3.130, 9 aylık kilosu 8.150 son ay 130 Gr almış sadece çok az kilo aldığı için doktor takip önerdi. Şimdi diş çıkarıyor, hiç yemiyor iyice. Allah sabır versin bize ne diyim. Biz stres yapıyoruz diye mi böyle oluyor anlamıyorum
R

Rukiye t.

16 Mart 2026 09:46
Merve D.
Benim bebeğim de yemiyor. 9 ay 5 günlük. Dk 3.130, 9 aylık kilosu 8.150 son ay 130 Gr almış sadece çok az kilo aldığı için doktor takip önerdi. Şimdi diş çıkarıyor, hiç yemiyor iyice. Allah sabır versin bize ne diyim. Biz stres yapıyoruz diye mi böyle oluyor anlamıyorum
Serbestte bırakırım önüne de koyuyorum saçsın oynasın elbet ağzına götürür diye ama yok. Günlerdir yemedi mesela zoraki bile yemiyor tükürüyor
M

Merve D.

26 Mart 2026 09:47
Rukiye t
Serbestte bırakırım önüne de koyuyorum saçsın oynasın elbet ağzına götürür diye ama yok. Günlerdir yemedi mesela zoraki bile yemiyor tükürüyor
Ben de aynı hepsini yaptım ama yok. [5.ayda](5.ayda) ek gıdaya başladık o günden beri böyle. Sizin ki anne sütü ya da mamayı nasıl alıyor?
R

Rukiye t.

26 Mart 2026 09:48
Merve D.
Ben de aynı hepsini yaptım ama yok. [5.ayda](5.ayda) ek gıdaya başladık o günden beri böyle. Sizin ki anne sütü ya da mamayı nasıl alıyor?
Anne sütü alıyor sağarak besliyorum sütünü güzel içiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir