97 Persantil.

123 görüntüleme
Y

Yeliz T.

29 Mart 2026 23:01
Kilo %90 boy %90-97 kafa çapı ise %97 persantilde ilerliyor. Açıkçası kafa çapının büyük olmasından endişelenmeli miyim? Ultrasonla baktırdık bir sorun yok denildi. Başka bir şey yapmamıza gerek var mı?
G

Gül Y.

29 Mart 2026 23:11
Ah biz analar illa bişeyi kafaya takıp evham yapıcaz maşallah bacım çocuğuna diğer değerleri de 90 zaten doktorunun da bilgisi varsa içini ferah tut
Y

Yeliz T.

29 Mart 2026 23:12

Gül Yıldız

Ah biz analar illa bişeyi kafaya takıp evham yapıcaz maşallah bacım çocuğuna diğer değerleri de 90 zaten doktorunun da bilgisi varsa içini ferah tut

Doktorumun bilgisi var ama o da beni evhamlaştırıyor her gittiğimizde kafası büyük bıngıldağı büyük d vitamnini unutmayın sakın diye …
G

Gül Y.

29 Mart 2026 23:22
İyi de çocuğun sadece kafası büyük değil ki boyu ve kilosu da yüksek persentilde. Kafası küçük olsa sorun olurdu zaten. Benim bebeğimin de 4. Aydan [5.aya](5.aya) 0.5 cm büyümüştü kafası önümüzdeki ay da 1 cm altında olursa beyin cerrahına gösterelim dedi doktorumuz ben tabi bir ay ayılıp bayıldım ama sonraki ay 1 cm büyümüştü gelişimi de normal deyip devam ettik sizin çocuğunuz da iri bir bebek demek ki illa bir sorun olacak değil ki tabii siz yine doktorunuzun tavsiyelerini dinleyin ama kötüyü düşünmeyin
Y

Yeliz T.

29 Mart 2026 23:25

Gül Yıldız

İyi de çocuğun sadece kafası büyük değil ki boyu ve kilosu da yüksek persentilde. Kafası küçük olsa sorun olurdu zaten. Benim bebeğimin de 4. Aydan [5.aya](5.aya) 0.5 cm büyümüştü kafası önümüzdeki ay da 1 cm altında olursa beyin cerrahına gösterelim dedi doktorumuz ben tabi bir ay ayılıp bayıldım ama sonraki ay 1 cm büyümüştü gelişimi de normal deyip devam ettik sizin çocuğunuz da iri bir bebek demek ki illa bir sorun olacak değil ki tabii siz yine doktorunuzun tavsiyelerini dinleyin ama kötüyü düşünmeyin

Teşekkür ederim dediğiniz gibi diğer değerleriyle orantılı sayılır ben sadece hep büyük denildiği için illaki düşünmeden edemiyorum. Zaten annelik her şeyi tekrar tekrar en ince ayrıntısına kadar düşünmekmiş 🙈
E

Ezgi B.

4 Nisan 2026 23:28
Benim bebek de böyle. Bıngıldak da büyük aynı şekilde. Ultrason biz de çektirdik yalnız olmadığınızı bilin diye yazdım🤣
Y

Yeliz T.

4 Nisan 2026 23:46

Ezgi B

Benim bebek de böyle. Bıngıldak da büyük aynı şekilde. Ultrason biz de çektirdik yalnız olmadığınızı bilin diye yazdım🤣

Teşekkür ederim ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir