9.5 Beslenme Düzeni
93 görüntüleme
Ş
Şule Y.
4 Ağustos 2025 19:12
Bebeğim 9.5 aylık günlük beslenmesi sabah formül mama, sonrasında kahvaltı , anne sütü , çorba , meyveli yoğurt ve formül mama olarak besleniyor . Anne sütü azaldığı için ve öğlenleri daha az içtiği için son bi haftadır anne sütünü öğlenleri veriyordum. Doğduğu günden itibaren de sağarak besledim meme tutmadığı için . Son 1 haftadır öğlenleri içtiği sütü içmiyor , acaba sabah ve akşam olarak mı devam etmem gerekiyor formül mamaya öğlenleri sütün yerine ne verebilirm konu hakkında yardımcı olur musunuz ?
S
Selin E.
4 Ağustos 2025 19:15
Ben 9 ayından beri sabah ilk kalktığında öğlen ve gece yatmadan önce emziriyordum. 10.5 aylıkken de memeyi bıraktık zaten. Formül mamayla devam ediyoruz 15 aylık hala da yemek haricinde böyle devam ediyor. Sütünüzün azalması bebeğin artık besin ihtiyacının çoğunu yediği besinlerden almaya çalışması artık ek gıdanın yavaş yavaş tamamlayıcı gıda olmaya çalışması.
Ş
Şule Y.
4 Ağustos 2025 19:18
Normalde bende öyle yapıyordum sabah öğle ve akşam şeklinde formül mama artı anne sütü ilerliyordum ama 1 haftadır öğlenleri içmeyince acaba öğlen ek gıda mı vermeliyim diye düşündüm . İşe başladım o yüzden günlük yemeğini hazırlayıp gidiyorum
S
Selin E.
7 Ağustos 2025 07:33
Eğer bebeğiniz istemiyorsa ek gıda verin fazla bunaltınca ters tepiyor çünkü