9.5 Aylık Sorunu

139 görüntüleme
E

Ece G.

10 Şubat 2026 07:56
Bebeğim 9 ay 14 günlük son günlerde sürekli uyanıyo zaten gece boyunca 2 3 kere kalkan bir bebek değildi diş mi diye yatmadan önce hem tetagil hem parol şurup verdim ama yinede saat başı uyandı deliksiz 2 3 saat Uyumuyo sürekli dönüyo ve ağzından meme düşmüyor saat başı 10 dakika emiyo sinirlerim bozuldu artık desteksiz büyütüyorum söylenmeye hakkım bile yok
S

Sevgi S.

10 Şubat 2026 08:40
sizi çok iyi anlıyorum aynı dönemde aynı şeyleri yaşadık ama geçiyor sabredin 🫠 bu uykusuz gecelerden sonra benim bebeğim emeklemeye başladı ve bir çok yeni şey öğrendi birde diş çıkardı bende tetagil sürdüm ama etkisi kısa sürüyor 12den sonra yine ayaktaydık bir hafta falan sürdü bitti şükür
M

MK ..

10 Şubat 2026 09:17
Yalnız değilmişim demekki normalde iyi olan uyku düzeni rutinleri herşeyi bozuktu çok uykusuzum kaç gündür normalde saatinde uyur sabaha kadar uyanmazdı şimdi ise hem uyumuyor zorla uyutuyorum hemen uyanıyor gündüz yarım saat tek uyku yapmaya başladı sabahta erkenden kalkıp uyumuyor endişe etmeye başladım bu kadar uykusuz nereye kadar dayanacak diye ama çok şükür keyfi yerinde oyun oynamak istiyor ben ise kafayı koysam uyucam zorlayıcı belki ama illa gececek güzel anne yalnız değilsin
E

Esra ..

10 Şubat 2026 10:14
8buçuk aylık bebeğim ile aynı durumdayız saat başı kalkıyor ne yaptıysam da olmadı sabredeceğiz galiba
H

Hatice İ. ..

23 Şubat 2026 21:46
8.5 aylık bebegim 1 saate bir kalkıyoruz Sabah 5 te güne başlıyoruz gün içinde yine 30 dk max uyuyor
R

Rukiye

24 Şubat 2026 01:40
Ay herkes mi aynı olur bir benim bebeğim böyle sanıyordum biz de 10 aylık olmak üzereyiz gündüz yarım saat en fazla uyuyor gece abartısız 45 dk 1 saatte bir kalkıyor memede uyuyor eşim görevde yalnız gurbette o kadar zor oluyor ki mama da versem fayda etmiyor asla deliksiz 3 saat uyumuyor
A

Aysun E. Ö.

28 Şubat 2026 17:49
Merhaba benim bebeğim de şuan 9 ay 10 günlük Ece hanım. 8 aylıkken dediğimiz sorunları birebir yaşadım. Diş yüzünden hepsi şuan üst dişleri çıktı ve daha rahat artık. Yine gece 1-2 defa uyanıyor ama dişler çıkmadan önce beşikte sürekli dönüyordu ve kesintisiz 1 saat bile uyumuyordu artık sinirlerim laçka olmuştu. Tetagil ve calpol veriyordum bende fakat çok bişey farketmiyordu. Sizi çok iyi anlıyorum ama üst dişler çıkınca biraz daha rahatlayacaktır. En azından o dönmeler bayağı farkedecektir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir