9.5 Aylık Öğün Sayısı
73 görüntüleme
M
Meliha T.
2 Nisan 2026 10:29
Arkadaşlar bebeğim 9.5 aylık kaç öğün katı gıda veriyosunuz 3 ana öğün yiyor bazen ara öğün ekliyorum 4 öğüm yiyor ama 5 öğün verenleri görüyorum kendimi sorgulamaya başladım😅 aktif olarak emen bir bebek aynı zamanda [5.ci](5.ci) öğüne zaman kalmıyor pek bizim
İ
İrem
2 Nisan 2026 10:47
Ya aynı şekilde şoka girdim vallahi ben bir kahvaltı bir akşam yemeği ana öğün öğlen de ara öğün gibi veriyordum şimdilerde üç ana öğün gibi yapıyorum. İnanamadım kilo alımı da gayet iyi değiştirmeyi düşünmüyorum ama insan kendini kötü hissediyor dediğiniz gibi
M
Meliha T.
2 Nisan 2026 10:55
Ya aynı şekilde şoka girdim vallahi ben bir kahvaltı bir akşam yemeği ana öğün öğlen de ara öğün gibi veriyordum şimdilerde üç ana öğün gibi yapıyorum. İnanamadım kilo alımı da gayet iyi değiştirmeyi düşünmüyorum ama insan kendini kötü hissediyor dediğiniz gibi
F
Fatma E. ..
2 Nisan 2026 11:03
Çok zorlamak da iyi değil bence red yiyebiliyoruz sonraki dönemlerde benim de oğlum var 11 aylık 3 ana öğün yediriyorum ama gün içinde yemek isterse meyve ve yoğurt yediriyorum mutlaka
M
Meliha T.
2 Nisan 2026 11:08
Çok zorlamak da iyi değil bence red yiyebiliyoruz sonraki dönemlerde benim de oğlum var 11 aylık 3 ana öğün yediriyorum ama gün içinde yemek isterse meyve ve yoğurt yediriyorum mutlaka

Damla B.
2 Nisan 2026 11:12
Kızım 10 aylık. 3 ana öğün veriyorum sabah öğle akşam yemek yiyor aralarda da beni emiyor. Bazen akşam üstü meyve veriyorum ama genelde beni emdiği için aralarda bir şey yemiyor. Yani ben de şaşırıyorum maşallah günde 10 öğün yediriyo bazıları 🤣
Mesela bugün 8.30-9.00 gibi kahvaltı etti. Birazdan beni emer sonra acıktığında öğlen yemeğini veririm sonra bi uyku yapar kalkınca yine beni emer sonra acıkınca akşam oldu zaten 🤣 yiyene maşallah bizimki bunları zor yiyor valla
Mesela bugün 8.30-9.00 gibi kahvaltı etti. Birazdan beni emer sonra acıktığında öğlen yemeğini veririm sonra bi uyku yapar kalkınca yine beni emer sonra acıkınca akşam oldu zaten 🤣 yiyene maşallah bizimki bunları zor yiyor valla
M
Meliha T.
2 Nisan 2026 11:14
Kızım 10 aylık. 3 ana öğün veriyorum sabah öğle akşam yemek yiyor aralarda da beni emiyor. Bazen akşam üstü meyve veriyorum ama genelde beni emdiği için aralarda bir şey yemiyor. Yani ben de şaşırıyorum maşallah günde 10 öğün yediriyo bazıları 藍
Mesela bugün 8.30-9.00 gibi kahvaltı etti. Birazdan beni emer sonra acıktığında öğlen yemeğini veririm sonra bi uyku yapar kalkınca yine beni emer sonra acıkınca akşam oldu zaten 藍 yiyene maşallah bizimki bunları zor yiyor valla
Mesela bugün 8.30-9.00 gibi kahvaltı etti. Birazdan beni emer sonra acıktığında öğlen yemeğini veririm sonra bi uyku yapar kalkınca yine beni emer sonra acıkınca akşam oldu zaten 藍 yiyene maşallah bizimki bunları zor yiyor valla