9 Haftalık Bebek Uyumuyor
90 görüntüleme
D
Deniz K.
27 Aralık 2025 23:35
Kızım 9 haftalık. Gündüzleri yarım saat anca uyuyor. Gece ise en az 5 saat uyuyor bazen 8 saat uyuduğu oluyor. Gündüz az uyuyunca huzursuz oluyor. Emzirince kusuyor. Normal mi?
Z
Zehra .. .. S.
28 Aralık 2025 00:09
Benim bebeğim13 aylık hala uyku problemi yaşıyoruz derin bir uyku uyuduğu çok nadir
D
Deniz K.
28 Aralık 2025 00:10
Çok şükür gecede bir problemim yok ama gündüzleri çok az uyuyor yeri geliyor yemek yiyemiyorum uyutmaya çalışmaktan çok zorlanıyorum valla :(
E
Esin
28 Aralık 2025 02:12
Merhaba 4.5 aydan yazıyorum. Benim bebeğim hem süt alerjili hemde inanılmaz gazlı bir bebek. Aklına gelebilecek her şeyi yapardım sadece meme emerken gözleri kapalı olurdu onun dışında hiç abartmıyorum sıfır uyku. Çok yıpratıcı biliyorum. Kesinlikle destek alın ailenizden ve uyumama sebebini araştırın gaz vs. Ben çözemedim o dönem şimdi günde 4 kere 30 dk uyuyor. Buna şükür ama diğer bebekler gibi uykuyu seven bir bebek değil, kimi bebek böyle oluyormuş kimisi de saatlerce uyuyor.
D
Deniz K.
28 Aralık 2025 02:13
Yurtdışında yaşıyorum. Ailem Türkiye’de.eşim de tüm gün çalışıyor. Tek bakıyorum bebeğime maalesef.
E
Esin
28 Aralık 2025 02:19
Allah yardımcınız olsun. O kadar zorlandığım bir dönem geçirdim ki sizi anlıyorum ve kocaman sarılıyorum. Bir de uyku aralıklarını takip edin. Mesela bakın sizin haftanızda bebek sabah 6 da uyandı diyelim kaç saat sonra uyuması gerekiyor 1 saat diyelim ki. 1 saat sonra hemen piş piş sesi beyaz gürültü sesi loş ortam hazırlayın ve deneyin. Zaten uyumuyor diye 2 saat beklemeyin yani uyku aralığına uymaya çalışın.5 dk bile olsa uyusun sonra artacak. Nasıl uyuyorsa o şekilde kalsın dizde mi beşikte mi nasılsa. Uyandıktan sonra yine uyku aralığı saymaya başlayın. Yılmadan deneyin
E
Esin
28 Aralık 2025 02:23
Mutlaka odanızı değiştirin uyanınca salondaysanız odanıza gidin. Deneyin koridorda koştuğumu bilirim, zıpladığımı, hamakta salladığımı her şeyi yaptım gerçekten ama bir gün uyku aralıklarına göre denediğimde atıyorum 1 kere uyudu başka gün 2 kere derken şuan evet kısa uyuyor ama en azından uyuyor
D
Deniz K.
28 Aralık 2025 02:24
Önerileriniz için çok teşekkür ederim elimden geleni yapacağım size de kolay gelsin sabırlar diliyorum 🌸