9 Gündür Kabız

28 görüntüleme
F

Fatmanur Ş.

7 Temmuz 2025 13:05
4. Ay kan damlası başlamadan önce her gün 2-3 defa kakasını yapıyordu kan damlasına başlayınca 5 güne bir yapmaya başladı bende bıraktım doktor bir şey olmaz deyince devam ettim baktım bu defa 5 günü de geçti tekrar bıraktım 9. Gündeyiz yarın doktora götüreceğim emerken ıkınıyo zorlanıyor ne önerirsiniz
Ş

Şule G. I.

11 Temmuz 2025 01:31
4. Ay başladı kan damlasına başladık ve benzer şekilde kaka yapmamaya başladı. Demir takviyesinden diye kestim vermeyi, yine de kaka yapmadı. 7 gün yapmayınca fitil ile yaptırdık. 4. Ayda toplam 3 kere kaka yaptı 2 si fitil ile oldu 😔😔 doktor alttan uyaran vermek istemiyorum dedi. 5. Ayda ek gıdaya başladık. Yemeklerine zeytinyağı koyup zeytinyağını damlalımla verdim. Süre 1 haftaya düştü ama yine katı yapınca dulcosoft ve suya başladık. Şimdi hem anne sütü alıyor hem de ek gıda veriyorum. Çok şükür en geç 2 günde bir yapıyor.( şu an 6,5 aylık. Bir de kakayı katı görene kadar kabız teşhisi koymadı doktor)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir