9 Aylık Yemek Yemiyor

255 görüntüleme
M

Melike ..

6 Haziran 2026 14:51
9 buçuk aylık bebek anne sütü aktif olarak alıyor, yemek yemiyor bir iki kaşık zar zor yiyor önerileriniz nedir
M

Meliha T.

6 Haziran 2026 14:58
Uyanınca emzirmeyi kesebilirsiniz
M

Melike ..

6 Haziran 2026 15:47
Meliha Taşdemir
Uyanınca emzirmeyi kesebilirsiniz
Uyandıktan sonra süt içmiyor uykuya geçmeden ve mızmızlandığı zamanlarda süt içiyor
E

Esra A.

6 Haziran 2026 18:17
Benim bebeğim de 9 ay 1 haftalık ekgıdaya hiç bir zaman hevesli değildi ama son 1 haftadır aşırı reddediyor mamayı bile içmiyor hareketlendi zayıflayacak diye endişe ediyorum ne yapacağımı şaşırdım
M

Melike ..

6 Haziran 2026 19:19
Esra Akçay
Benim bebeğim de 9 ay 1 haftalık ekgıdaya hiç bir zaman hevesli değildi ama son 1 haftadır aşırı reddediyor mamayı bile içmiyor hareketlendi zayıflayacak diye endişe ediyorum ne yapacağımı şaşırdım
Bizde öyle 12 kilodan 11 e düştü bir anda
E

Esra A.

6 Haziran 2026 19:36
Melike
Bizde öyle 12 kilodan 11 e düştü bir anda
Kilosu baya iyiymiş benim kızım 8600 aslında iyiydi bı zamana kadar ama son bir hafta da süzüldü ekgıdaya geçtim mamayı bile istememesi tuhaf
Ecem A. D. ✅.

Ecem A. D. ..

6 Haziran 2026 19:40
@esraakçay 9 aylık 8.600 kg mu şu an
Göktenur B.

Göktenur B.

6 Haziran 2026 20:52
Benim oğlum da 9. Ayında ek gıdaya hevesli değildi zar zor yediriyordum 10. Ayımıza girmemizle birlikte biraz daha alıştı taneli yemeyi daha çok seviyor mutlaka bı öğün de taneli çiğneyebiliceği şeyler veriyorum şuan 3 öğün sabit yiyor ama 1 çay bardağı anca ilgisini başka biseylerle çekmeye çalışın benimki Sabah öğününü asla yemek istemiyor normalde bende yemek yedirirken çizgi film açıyorum arada öyle yiyor yada balkonda etrafı izlerken yediriyorum diğer öğünlerde sıkıntı olmuyor ama sabah öğünü zor geçiyor
E

Esra A.

13 Haziran 2026 08:22
Ecem Asuman Demir ✅
Evet
E

Esra A.

13 Haziran 2026 08:23
Ecem Asuman Demir ✅
Çok mu düşük acaba. Doktor tam bir Türk kızı dedi. Ortalama değer de boyu be kilosu dedi
C

Cansu

13 Haziran 2026 08:33
[9.aya](9.aya) kadar hiç dogru duzgun bir sey yedirememistim [10.ay](10.ay) istahi acildi bizimle birlikte sofraya yanimiza oturtuyorum önlüğünü bagliyorum bizi izleterek heveslendirdim. Ben ne yersem onun tadina baktiriyorum ya da ona sehriye corbasi yapiyorum ondan vermeye calisiyorum. Eger yemezse israr etmiyorum yemegi bir kenara koyup kendi yemegimi yiyorum. Bizden göre göre artik o da alisti denemenizi tavsiye ederim.
Ecem A. D. ✅.

Ecem A. D. ..

14 Haziran 2026 22:43
Benim ki de aynı kg da doktor normal dedi bilmiyorum :(
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir