9 Aylık Uykuya Dalamıyor

176 görüntüleme
D

Dilan K.

28 Kasım 2025 13:10
artık geceleri ağlıyorum bu bi süreç mi ayağımda sallıyorum yok eşimle battaniyede sallıyorum yok uyumuyor ve uykusuzluktan iyice hırçınlaşıyo uyumadıkça uykuya dalamıyor direniyor ben napıcam yaşayan varmı
S

Sembo

28 Kasım 2025 13:16
Eğer çok ağrısı varsa da dalamaz ağrı kesici verin öyle deneyin birde uyursa ağrıdan uyuyamıyor demektir diş ağrıları geceleri pik yapıyor
A

Asude

28 Kasım 2025 13:19
Merhaba Dilan Hanım,
Benim kızım da 9 aylık, her zaman zor uykuya dalar ve uyutmak hep bir meseledir.. Farklı methodlarda uyutmaya çalıştım bugüne kadar, her seferinde hepsine alışıp direndi. En güncel uyutma şeklim kucağıma dik pozisyonda alarak omzuma yaslanıyor, oda içerisinde gezerek pışpışlıyorum. Arada kendisini itiyor direniyor, o zaman serbest bırakıyorum ve tekrar kucağıma alıyorum 15-20 dk sonra genellikle dalmış oluyor.
D

Dilan K.

28 Kasım 2025 13:20
Asude hanım çok sağolun denicem
D

Dilan K.

28 Kasım 2025 13:20
ağrı kesici veriyorum tahmin ediyorum ağrısı olduğunu ama ona rağmen uyumuyor😔
S

Saime Ç.

28 Kasım 2025 13:49
Tedagil öneririm osman hocamızında tavsiyesi ağrıyı kesiyor cidden birde üzerine calpol çay kaşığı kadar ohh miss
D

Dilan K.

28 Kasım 2025 13:54
Yurtdışındayım bulamıyorum onu buradakiler de bir işe yaramıyor
K

Kübra S. ..

28 Kasım 2025 13:55
Bizimki de aynı tek gece değil gündüz de uyumuyor uyku vakti gelince geriliyorum artık çok zorlanıyorum. Ben de Asude hanımın yöntemiyle uyutmaya çalışıyorum bu aralar çünkü başka türlü hiç uyumuyor.
D

Dilan K.

28 Kasım 2025 13:56
Ben her şeyi deniyorum uyusun diye kübra hanım delirme noktasındayım aynen ne gece ne gündüz uyumuyor uykuya direniyor dalmıyo ağlıyo oysa uykusu çok olmasına rağmen bunu yapıyor
Fadile B.

Fadile B.

28 Kasım 2025 15:57
Ben bir ay uyumadım ve bugün baktım ki dişi sonunda patlamış ağrı kesici verip uyutuyorum
D

Dilan K.

28 Kasım 2025 16:01
benim zaten altta iki tane dişi var yedi aylıkken çıkardı  her diş çıktığında biz bunu yasayacagiz hanımlar
A

Asude

29 Kasım 2025 04:38
Bizim hala dişimiz yok,tam 9 aylığız. Son haftalarda her gece saat başı kalkıyor ağlayarak süt istiyor bazen de kucak. Siz de yaşıyor musunuz, geçiyor mu :(
P

Pınar Z.

7 Aralık 2025 19:51
Dilan selam canım ne durumdasın.? Denk geldi öyle gördüm seni. Aklıma ne geldi uykuya direnmesi halâ varsa ben başörtüsü ile sıkı kundak yapıp yatırıyorum halâ öyle uyuyor. Bu yöntemi denemiş miydin.?
D

Dilan K.

8 Aralık 2025 00:55
var pınar şimdi bile onu uyutmaya çalışıyorum saat şuan 2 ağrı kesici verdim ettim dişine herşeyi sürdüm yok ağlıyo ama deniyim hemen allah razı olsun söylediğin için inan herşeyi deniyorum
S

Sevgi K.

22 Aralık 2025 19:34
Kızım 8 ay 20 günlük aylardır kendi kendine uyuduğunu daldığını hiç görmedim rutin ılk duş uyku aralığı hepsine dikkat ediyorum yine yok. Doktordan randevu alım götüreceğim artık bir sorun olduğuna inamaya başladım. İnanın şuan ayağımda kundak yaptım salladım anca sakinleşip daldı. Neredeyse 9 aylık olacak kundak yapmak zoruma gidiyor gerçekten uyku arkadaşı pış pış ne denediysem olmadı. Daha yarımı saat önce ağlıyordum. Gerçekten sabır diliyorum hepimize.
P

Pınar Z.

25 Aralık 2025 20:08
Sevgi bazı bebekler uyumuyor. Sorun hep var bence ben buna inandım artık. Asla ama asla rahat bir dönem geçiremeyeceğiz. İstediğimiz kadar yapalım edelim herşeyi deneyelim, olmayacak. İnşallah bebişin rahatlar sende nefes alırsın biraz olsun 💕

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir