9 Aylık Uykular
147 görüntüleme
B
Büşra K.
4 Ağustos 2026 09:16
Yaklaşık 8,5 aydan sonra uykularımız çok bozuldu şu an fark ediyorum ki daha öncesinde düzenli uykusu varmış hem diş çıkartma hem atak sanırım birbirine karıştı ve sadece mememde uyuyor ve sadece yatakta yanımda yatarsa uyumak istiyor beşiğini reddediyor bunları yaşıyor musun, ya da yaşadınız mı geçiyor mu lütfen yazın anneler?
G
Gülen M. ..
4 Ağustos 2026 12:31
Tabi ki bunlar doğal süreçler. 14 aylığız ve halen birlikte uyuyoruz,emiyor uyurken. Geçici süreçler ama yıpratıcı tabi ki. Sağlık olsun yeter ki geçecek emin olun. Sadece sabır. Biz halen bazı geceler sürekli emiyor ve uyumuyoruz neredeyse. Lakin emmek sadece açlıktan değil, yanında mısınız diye sizi kontrol etmesinden,duygusal anlamda ki kaygılarından bebişlerimizin. Diş çıkartmakta etkiler vs. Sadece dokunun çünkü bebeklerimizin şu an ki iletişim becerileri sadece dokunarak, koklayarak. Yalnız değilsiniz merak etmeyin. Ne kadar anneler olarak bizi de yıpratsa da bu süreçler bir gülüşleri yetiyor. Rabbin sağlık versin yeter ki. Umarım faydalı olur yazım.
B
Buket Y.
4 Ağustos 2026 12:44
Bizde 9 ayligiz ve 8. Aydan itibaren uykularimiz mahfoldu saat basi kalkiyor ve biberon red ediyor mama icmiyor havalar ve disten kaynakli diye dusunuyoruz insallah gecicidi bir surectir
B
Burcu ..
4 Ağustos 2026 13:08
Aynısı bende yaa, biz de şuan 10 aylıgız, gerçekten de 8. Aydan sonra çocuklara bişey oluyo, uykusuzluk hat safhada ve parça parça, besikte çok sık uyanınca beşik yanına yorgan serdim artık üstüne yatırıyorum bazen beraber bazen tek, ama hala uyanıyo. En son 5. Ay civarı gece 6 saat uyumustu, en son o gece uyudum bi daha hiç uyumadım desem yeridir. Sağlıkları yerinde olsun kuzucukların
s
sude
4 Ağustos 2026 13:16
dişinden yapıyor uyku gerilemesi oluyor [9.ayda](9.ayda) bizde yaşamıştık ben tetagil kullanmıştım dişleri için faydasını gördüm deneyebilirsiniz
Yükleniyor...