9 Aylık Uyku Sorunu

42 görüntüleme
Feride Y.

Feride Y.

26 Kasım 2025 03:52
Merhaba bebeğim tam 9 aylık. 8. ay çok zor geçti üst dişlerden biri çıktı uykuları çok bozuldu saat başı uyanıyorve sabaha karşı en az bir saat uyanık kalıyor gündüzleri iki kere uyuyor gece de 19.00-20.00 arası uyuyordu. Ancak son bir haftadır dokuzuncu ayla birlikte gündüzleri bazen iki bazen üç kere uyuyor saatleri hiç belli değil. Çok fazla temas bağımlısı oldu emerken de uyurken de elimi tutuyor. Oyun oynarken yanından ayrılınca ağlıyor. Geceleri çok sık emdiği için azaltmaya çalışıyorum her uyandığında emzirmeden ütülüye geri dönmesini sağlamaya çalışıyorum. Bazen oluyor bazen ağlıyor mecbur emziriyorum. Ama bu süreçte emzirmeden uykuya döndüğü zamanlarda daha sık uyanıyor yarım saat kırk dakika sonra yine ağlayarak uyanıyor. Geceleri çok yorucu oluyor artık hiç uyumuyorum emziriyorum iki saatte bir uyanıyor emzirmiyorum bir saatte. Akşamları 20.00-20.30 arası uyanıyor ama bir saat içinde yine uyanıyor emzik vererek kısa sürede uyuyor. Ama bir saat sonra yine aynı şekilde uyanıyor asla dalamıyor. Ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim bilmiyorum
Fadile B.

Fadile B.

26 Kasım 2025 18:09
Biz de aynı şekilde ve durumu yaşıyoruz diş ağrısını hafifletmek lazım ben doktor tavsiyesi ile bir ölçek veriyorum rahat ediyor biraz
Feride Y.

Feride Y.

26 Kasım 2025 18:14
Fadile hanım doktorunuz hangi ilacı önerdi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir