9 Aylık Uyku Gerilemesi Hatsafhada
86 görüntüleme
E
Elif G.
15 Ocak 2026 18:27
Merhblar. 9 aylik oğlum büyüdükçe uykulari bozulmaya basladi.destekli uykuda emerek uyuyor.gundz 2 uyku şeklinde toplam 2,5 saat kadr uyuyor. Akşam 5 den sonra uyuyamiorm .gece uykusunada 20:30 da uykuya geçiriyordm yalnız 2 haftadr emerken kucağımda kalkmaya çalışıo .bacaklarini yukarı kaldırıp kıvrım kıvrım hareketler yapio .etrafa bakinio emmek istemiyor uykusu olduğu.halde direnio . Akşam7,5 dan sonra uyku ritinlerimize dikkat ediorz . Loş ışık altında oturuorz . Ve aslında desteksiz uyutmayada calistik.esimde bende kucağımzda ya da beşiğinde pışpısla uyutmya calisiorz ama çok ağlıyor istemio. Gecede 2 saatte bir uyanior ve direk meme ario .aciktigini sanmiorm alışkanlık oldu ama başka türlü de uyutamiorm .gece emzirip beşiğine koyuyorm ama gece 1,5-2 saatte bir kaltigi için sabaha karşı bı sure sonra yanıma aliorm çünkü resmen pilim bitmiş bı şekilde kollarım sırtım agridigndan yanımda yatarak emziriorm . . Bu arada emeklemiorz hala sadece yüz üstü balik gibi sağa sola dönmeye çırpınıyor... Tecrübeli anneler tavsiyelerinize ihtiyacim var lütfen yardımcı olursanız çok sevinirm .🙏
H
Hilal
15 Ocak 2026 18:39
Dişleri çıktı mı hiç, benim bebeğim de aylardır bu durumda,10 buçuk aylık ama daha yeni 2 tane dişi çıktı
H
Hilal
15 Ocak 2026 18:39
Diş sancısından uyanıyor olabilir mi
B
Büşra Y.
15 Ocak 2026 18:41
Ben de sizinle aynı durumdayım. Bizimki de saatte bir uyanıyor. Bir de üstüne kabızlık var.rahat yapamıyor ama geçecek herhalde bugünlerde
B
Büşra Y.
15 Ocak 2026 18:42
Diş çıkacak diye bekliyoruz biz de doktor her an gelebili, öyle duruyor demişti
E
Elif G.
15 Ocak 2026 18:43
Evet 3 tane dişimiz çıktı hilal hnm .4.diste.yolda . snırm. Ama bizm.uykulrmz 5 ayda bozulmaya.baslamisti . Yine 2 saatta bir kalkio emio.uyuyo.idi . şimdi ise 2 saatte bir kalkio ama gece 2 den sonra uyumak.istemio kalkmaya çalışio oda zifiri karanlık olmasına rağmen kalkıp bakinmaya çalışıyor
E
Elif G.
15 Ocak 2026 18:44
İnşallah bir an önce atlatırızda Büşra hmm rahat uykuları olur yavrularımızin
E
Elif G.
15 Ocak 2026 18:46
Mesela şimdi uyandı. Tam1 saat uyudu ve her akşam ilk uyanışı bu şekilde1 saat uyuduktan sonra ağlayarak uyanio .emziriorm uyutuyordm . şimdi dedgm gibi 2 haftadrda Emerken kalkmak istio kendini geriye atıp memeyi birakio . sonra tekrar meme ario .
H
Hilal
15 Ocak 2026 18:50
Evet Elif hanım bizim de 4. aydan beri böyle, sürekli destekle uyuyor sabaha kadar beşik sallıyorum resmen, ağlayarak uyanıyor sürekli tamamen uyanınca da mama içmeden uyumuyor, ne zaman düzelir bilmiyorum inşallah çabucak düzelir uykuları bebeklerimizin 🌸
H
Hande Y.
15 Ocak 2026 19:48
Benim oğlumda 9 aylık ve bizde aynı şeyleri yaşıyoruz uykusuzluktan gün içinde ilgilenecek enerjim kalmıyor resmen bende dişler yüzünden olduğunu düşünüyorum inşallah bi an önce çıkarır o da rahatlar bende🤦🏻♀️
E
Elif G.
15 Ocak 2026 20:17
Ah Anliorm sizi de aynı Hande hnm amin amin inşallah.
A
Ayse A.
15 Ocak 2026 20:20
Benim bebeğim de 9 aylik gece saat başı uyanıp emip uyuyor ben artık buna razıyım en azından uyuyor geri diye😃 ust dişleri aylardr gelemedi umarım sebep odur
E
Elif G.
15 Ocak 2026 20:26
Yaa aman sağlıkla uyusunlarda evet haklısınız ayse hnm bende 5 aylıktan itibareno şekil 1,5-2 saatte bir kalkio iken emzirip yatiriordm o zmn bi nimetmis şimdi ise uykusu var ama direnio .bende pes etmeden uykusu dagilmsndie mücadele veriorm.. inşallah düzeltirler die çabalayp dua ediorm🙏 bu arada bizm de üst dişler hala çıkmadi alt dişler ortada 3 tane 🫣