9 Aylık Uyku Aralıkları

87 görüntüleme
B

Beril Ç.

25 Nisan 2026 10:15
Merhabalar bebeğim 9 aylık gece uykumuz çok şükür sorunsuz 1 kere kalkıyor karnı doyup hemen geri uyuyor fakat gündüz uykularımız bir türlü uzamıyor kurulu saat gibi tam yarım saatte uyanıyor ve 2 saatte bir uykuya geçmek istiyor uyaniklik süresi de hep aynı açamıyorum çünkü çok uykusu geliyor normal mi sizde
M

Meliha T.

25 Nisan 2026 10:17
Merhaba 3-3.5 saat uyanık kaalabilirler bu ayda isterseniz havalat güzelleşti bir uykusunu dışarda denk getirin o zaman daha uzun uyyuyorlar ama benim deneyimimle bizimki öğle uykusunu 2 saat uyuyunca gece uykusuna geç geçiyor belkide bebişiniz gece uykusuna geçişi bu yüzden rahattır bu şekilde deneyimledim ben 🤭
B

Beril Ç.

25 Nisan 2026 10:25
Benim bebeğim rutin seven bir çocuk isterse gündüz çok uyusun veya uyumasın aynı saatte akşam uykusuna geçer ve uyanmaz 🤣 bizim sıkıntımız gündüz uykuları ve uyanık kalma süresi dışarıda olduğumuz sure uyanik suremiz 4 saatti bulduğu oluyor ama gene yarım saat uyuyor 🤣 geride uyumuyor 🤦🏼♀️
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

25 Nisan 2026 10:44
Pp girerseniz bende paylaşım yapmıştım 40 veya 50 dk uyuyor 10 ay 1 günlük hala düzelmedi gündüz uykusu
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

25 Nisan 2026 10:45
Bebeğim ne den değişti başlık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir