9 Aylık Uyku Aralıkları
87 görüntüleme
B
Beril Ç.
25 Nisan 2026 10:15
Merhabalar bebeğim 9 aylık gece uykumuz çok şükür sorunsuz 1 kere kalkıyor karnı doyup hemen geri uyuyor fakat gündüz uykularımız bir türlü uzamıyor kurulu saat gibi tam yarım saatte uyanıyor ve 2 saatte bir uykuya geçmek istiyor uyaniklik süresi de hep aynı açamıyorum çünkü çok uykusu geliyor normal mi sizde
M
Meliha T.
25 Nisan 2026 10:17
Merhaba 3-3.5 saat uyanık kaalabilirler bu ayda isterseniz havalat güzelleşti bir uykusunu dışarda denk getirin o zaman daha uzun uyyuyorlar ama benim deneyimimle bizimki öğle uykusunu 2 saat uyuyunca gece uykusuna geç geçiyor belkide bebişiniz gece uykusuna geçişi bu yüzden rahattır bu şekilde deneyimledim ben 🤭
B
Beril Ç.
25 Nisan 2026 10:25
Benim bebeğim rutin seven bir çocuk isterse gündüz çok uyusun veya uyumasın aynı saatte akşam uykusuna geçer ve uyanmaz 🤣 bizim sıkıntımız gündüz uykuları ve uyanık kalma süresi dışarıda olduğumuz sure uyanik suremiz 4 saatti bulduğu oluyor ama gene yarım saat uyuyor 🤣 geride uyumuyor 🤦🏼♀️

Ebru K. ..
25 Nisan 2026 10:44
Pp girerseniz bende paylaşım yapmıştım 40 veya 50 dk uyuyor 10 ay 1 günlük hala düzelmedi gündüz uykusu

Ebru K. ..
25 Nisan 2026 10:45
Bebeğim ne den değişti başlık
Yükleniyor...