9 Aylık Uyku

121 görüntüleme
E

Esra A.

23 Mayıs 2026 17:59
Bebeğim 1 hafta sonra 9 aylık olacak. Gece uykuları çok güzel bir ya da iki kere mama için uyanıyor ortalama 11 12 saat gece uykusu var son 2 3 gündür gündüz tek uyku yapıyor. 2 saat kadar. Uykusu olsa da bşr daha uyutamıyorum. Memleketindeyim nerde yanlış yapıyorum anlamadım
Göktenur B.

Göktenur B.

23 Mayıs 2026 18:36
Yanlış yaptığınız bişey yok biz [9.aya](9.aya) girmemizle birlikte uyku düzenimiz bozuldu gündüz uykuları kısaldı en fazla iki uyku yaptırabiliyorum daha fazlasını istemiyor bazen tek uyku yapıyor geceleride 1 saate bir uyanmaya başladı dün gece ilk defa iki defa kalktı emmek için 1 aydır hiç bu kadar uzun uyumamistim bende oda ama akşam her zmaan aynı saate uyutmaya çalışıyorum en geç 9 da uyumuş oluyor eğer gündüz tek uyku yapmış olursa onuda genelde sabah yapıyor akşam daha erken uyuyor her gün sabah da 6 da kalkıyor belki atak dönemi olabilir daha fazla hareketlendiği aylar artık daha çok keşfediyor herşeyi şuan biz 10. Aya girmek üzereyiz
Ö

Özge Y.

23 Mayıs 2026 19:03
5 aylık bebeğim hocam uyku denen bir şey yok uyutmaya çalışıyorum hep uyanıyor memede uyuyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir