9 Aylık Uyku
121 görüntüleme
E
Esra A.
23 Mayıs 2026 17:59
Bebeğim 1 hafta sonra 9 aylık olacak. Gece uykuları çok güzel bir ya da iki kere mama için uyanıyor ortalama 11 12 saat gece uykusu var son 2 3 gündür gündüz tek uyku yapıyor. 2 saat kadar. Uykusu olsa da bşr daha uyutamıyorum. Memleketindeyim nerde yanlış yapıyorum anlamadım

Göktenur B.
23 Mayıs 2026 18:36
Yanlış yaptığınız bişey yok biz [9.aya](9.aya) girmemizle birlikte uyku düzenimiz bozuldu gündüz uykuları kısaldı en fazla iki uyku yaptırabiliyorum daha fazlasını istemiyor bazen tek uyku yapıyor geceleride 1 saate bir uyanmaya başladı dün gece ilk defa iki defa kalktı emmek için 1 aydır hiç bu kadar uzun uyumamistim bende oda ama akşam her zmaan aynı saate uyutmaya çalışıyorum en geç 9 da uyumuş oluyor eğer gündüz tek uyku yapmış olursa onuda genelde sabah yapıyor akşam daha erken uyuyor her gün sabah da 6 da kalkıyor belki atak dönemi olabilir daha fazla hareketlendiği aylar artık daha çok keşfediyor herşeyi şuan biz 10. Aya girmek üzereyiz
Ö
Özge Y.
23 Mayıs 2026 19:03
5 aylık bebeğim hocam uyku denen bir şey yok uyutmaya çalışıyorum hep uyanıyor memede uyuyor
Yükleniyor...