9 Aylık Uyku
182 görüntüleme
S
Seher G.
13 Ocak 2026 22:57
Bebeğim 9 aylık akşam20.00 da akşam uykusuna yatıyor saat 9 da uyanıp gece1 e kadar asla uyumuyor gündüz uyku aralıklarına ve uyku saatine de dikkat ediyorum ama yok tavsiyesi olan tecrübe eden arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Zeynep U.
13 Ocak 2026 23:02
Bebeğim 9 ay 4 günlük ve biz gündüz 2 uyku yapıyoruz gece uyanıyor ama pişpişliyoruz ve geri uyuyor bir kerede mama veriyorum çok ağlayıp geri uyumuyorsa bence uykuyu 2ye düşürün ve saat17:00 dan sonra bebeğinizi uyutmayın
S
Seher G.
13 Ocak 2026 23:03
Normalde benim bebeğimde emer geri uyurdu iki uykuya düşmüştük amabi 5-6 gündür çocuğa bişey oldu asla çözemiyorum maşallah diyeyim size inşallah hep güzel uykuları olur🙏🏻
F
Fatma E. ..
13 Ocak 2026 23:09
Seher hanım benim bebeğim de aynı uykusu sorunu hep vardı ama şuan aşırı bozuldu atak ve diş olabilir
S
Seher G.
13 Ocak 2026 23:11
Tükendik valla 3 gün iyi 15 gün kötü hep böyle gidecek sanırım

Meltem G. Y.
17 Şubat 2026 01:15
Merhaba uykularınızda düzelme oldu mu ? bebeğim 9 ay 7 günlük delirmeme ramak kaldı ne yapsam uyumuyor rutinimiz var 8 de uyuyor max 2 saatte uyanıyor sonra artık saymayı bıraktım defalarca sabaha kadar sürekli saat başı memede uykuya dalıyor normalde piş piş yatağına yatırırdım fakat 20 gündür diş dir ataktır diye kendimizi mi kandırıyoruz ben anlamadım her gece uykusuzluktan tükendim
S
Seher G.
17 Şubat 2026 01:30
Düzeldi çok şükür düzeldi derken Herşey mükemmel değil ama bahsettiğiniz şeylerin hepsini yaşayan biri olarak o süreçler geçti ama totalde bi 20 gün falan sürdü size tavsiyem sakin kalmaya çalışın ve sürece ayak uydurun ne zaman uyumak isterse o zaman uyutun rutin falan hak getiriyor çünkü.o uyuyunca sizde uyuyun hemen uyandıkça uyanırsınız verebileceğim en rahatlatıcı tavsiye bu maalesef başka bir alternatif yok
S
Seher G.
17 Şubat 2026 01:35
Merhaba uykularınızda düzelme oldu mu ? bebeğim 9 ay 7 günlük delirmeme ramak kaldı ne yapsam uyumuyor rutinimiz var 8 de uyuyor max 2 saatte uyanıyor sonra artık saymayı bıraktım defalarca sabaha kadar sürekli saat başı memede uykuya dalıyor normalde piş piş yatağına yatırırdım fakat 20 gündür diş dir ataktır diye kendimizi mi kandırıyoruz ben anlamadım her gece uykusuzluktan tükendim

Meltem G. Y.
17 Şubat 2026 09:45
Düzeldi çok şükür düzeldi derken Herşey mükemmel değil ama bahsettiğiniz şeylerin hepsini yaşayan biri olarak o süreçler geçti ama totalde bi 20 gün falan sürdü size tavsiyem sakin kalmaya çalışın ve sürece ayak uydurun ne zaman uyumak isterse o zaman uyutun rutin falan hak getiriyor çünkü.o uyuyunca sizde uyuyun hemen uyandıkça uyanırsınız verebileceğim en rahatlatıcı tavsiye bu maalesef başka bir alternatif yok

Meltem G. Y.
17 Şubat 2026 09:47
bide biz kaşarına baktırdık rutin kontrolde b12 si ve demiri düşüktü doktor onlarda düzenleme yaptı onun etkisi de mi oldu bilmiyorum ama yaklaşık bir aya yakın devam edip bitti
S
Seher G.
17 Şubat 2026 09:52
Evet 9 ay kontrolünde bizimde demir ve b12 düşük çıktı şurup ve iğne verdi 3 gün oluyor kullanalı umarım bir faydası olur, teşekkürler 🙏🏼