9 Aylık Uyanık Kalma Süresi

96 görüntüleme
A

Aslı O.

5 Mayıs 2026 19:51
Merhaba herkese kızım tam 9 aylık bu ayda bir bebek ortalama kaç saat uyanık kalır örneğin 3 saat ise uyandıktan 3 saat sonra mı uyutmam gerekiyor yoksa 3 saat dolmadan uyumuş olması mı gerek bunu tam anlamadım yapay zekaya bi ara sardım ama o uyandıktan 2.5 saat sonra yatırmamı söylüyordu genelde yatırdığımda uykuya geçmesi 40 dakikayı buluyordu artık sıkıldım ve bıraktım açıkçası psikolojimi bozmaya başladı bu sefer
C

Ceyda Ü.

5 Mayıs 2026 20:03
Merhaba aynı durumu ben de yaşadım hem yapay zekanın hem uyku danışmanlarının söylediği şeylerdi biraz farklılaşıyordu bebeğim 30 40 dakika sonra uyanıyordu ve gerçekten bu durum çok sinir bozucu hâlâ almaya başlamıştı. Şimdi bebeğim ayına yaklaşıyor ve 4 saate yakın ayakta kalabiliyor 3 saat 50 dakikada artık uykusu geliyor ve uyutuyorum o yüzden bence bebeğimiziin sinyallerine de bakın herkes ovuşturmaması uykusu geldiği anlamına gelmiyor. Ben bir uygulama indirdim oradan takibini yapıyorum.
A

Aslı O.

5 Mayıs 2026 20:41
Ceyda Ünlü
Merhaba aynı durumu ben de yaşadım hem yapay zekanın hem uyku danışmanlarının söylediği şeylerdi biraz farklılaşıyordu bebeğim 30 40 dakika sonra uyanıyordu ve gerçekten bu durum çok sinir bozucu hâlâ almaya başlamıştı. Şimdi bebeğim ayına yaklaşıyor ve 4 saate yakın ayakta kalabiliyor 3 saat 50 dakikada artık uykusu geliyor ve uyutuyorum o yüzden bence bebeğimiziin sinyallerine de bakın herkes ovuşturmaması uykusu geldiği anlamına gelmiyor. Ben bir uygulama indirdim oradan takibini yapıyorum.
Uyku sürelerinde sorun yok bizde sorun uykuya geçme süresi 40 dakika uğraşıyorum demek ki yanlış saat diliminde uykuya geçiriyorum diye düşünüyorum kullandığınız uygulama nedir ve ne işe yarıyor acaba
C

Ceyda Ü.

5 Mayıs 2026 21:54
Aslı O.S
Uyku sürelerinde sorun yok bizde sorun uykuya geçme süresi 40 dakika uğraşıyorum demek ki yanlış saat diliminde uykuya geçiriyorum diye düşünüyorum kullandığınız uygulama nedir ve ne işe yarıyor acaba
Midmoon diye bir uygulama. Bebeğinizin ayını giriyorsunuz ve aktif zaman yavaşlamanız gereken zamanı ve yatağa geçirme zamanını size bildiriyor. Bu sayede çok yorulmadan uyutabiliyorsunuz. 40 dakika fazla bir süre uykuya geçmek için dediğiniz gibi yanlış zamanda yatırıyor olabilirsiniz. Kademeli uzatmayı deneyin. 10-15 dakika arttırarak gidin. Bende yararı oldu umarım işinize yarar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir