9 Aylık Öğürüp Kusma
66 görüntüleme
D
Dilan S. ..
24 Haziran 2025 04:44
Oğlum 9 aylık ama yemeği ağzında bekletip öğürüyor sonra ağzında biriktirip bazen kusuyor. O yüzden asla ısrar edemiyorum. Aç tok fark etmiyor iştahsız desem ağzını açmaz ama açıp alıyor sonra öğürüyor asla baskı yapmadım bu zamana kadar niye böyle oldu anlamıyorum. Sabah bir tane pankek zorla yedi azıcık labne. Yarım saat sonra mama teklif edince içti yani madem açsın niye kahvaltı yemiyorsun? Eylülde 1 yaşına girecek nasıl bırakıp gidecem nasıl beslenecek böyle hiç bilmiyorum 😔😔
A
Aslıhan G. Ç.
24 Haziran 2025 07:00
Bizde 2 haftadır böyleyiz önceden yerdi bebeğim yine de oyunla da olsa ama şuan kaşığı görünce ağzını kapatıyor çorba muhallebi yine zar zor yiyoruz ama akşam yemeği eziyet oldu artık.. sabah omlet yaptım zar zor yedirmiş annem.. mecbur arada telefon açıyorum anca öyle ağzını açıyor.. oğlum da çok zor yerdi ve tv izleyerek yedirdim kızım da böyle yapmak istemiyorum ama beni çok zorluyor.. 2 haftadır burun akıntımız var biraz da diş sancımız var sanırım inş bunlardandır diye ümit ediyorum.. önceden tarhanayı görünce içerdi şimdi ona da ağzını açmıyor
A
Aslıhan G. Ç.
24 Haziran 2025 07:00
Bizde 9 ay 14 günlüğüz
D
Dilan S. ..
24 Haziran 2025 12:06
Valla ne yapacaz hiç bilmiyorum. Az önce de mama içerken kustu. Reflüsu var diye antireflü maması kullandık o da ishal yaptı şimdi laktoz alerjisi maması kullanıyoruz onu da arada kusuyor durup durup ağlıyorum . Herkes sağlığı iyi niye böyle yapıyorsun diyor ama kusunca öğürünce her şey mahfoluyor

Esra Y.
Uzman Diyetisyen
24 Haziran 2025 12:25
özellikle reflüsü olan bebeklerde duyusal hassasiyet yada yutma güçlüğü eşlik edebilir. Bu durumdan kaynaklı öğürme, kusma yaşıyor olabilirsiniz. Detaylı değerlendirme için çocuk doktorunuzla iletişime geçmeniz yararlı olacaktır 🤗