9 Aylık Meme Reddi
36 görüntüleme

Ayten G. A. ..
28 Mart 2026 13:47
Oğlum 9 aylık. İşe başlayacağım için 1 hafta önce kreşe başladı. Aynı gün meme reddi başladı. Bütün önerileri denedim. Emme pozisyonunda sürekli ağlıyor ve göğsümü ısırıyor.
Süt sağarak veriyorum ama yetmediği için emme sıklığı arttı . Sık sağdıkça süt miktarı azaldı.
Çok çaresiz kaldım sürekli süt sağmaya çalışmaktan uyku dahil herşey yarım kaldı. Uykuya geçerken denediğimiz hiçbir şeyi de istemiyor. Başka birinde daha rahat uyuyor. Normalde emerek uyurdu . Ne yapabilirim.
Ek gıda alıyor ve güzel yiyor . Ama duygusal açlığını bitiremiyorum
stresten sütüm kesilecek
Süt sağarak veriyorum ama yetmediği için emme sıklığı arttı . Sık sağdıkça süt miktarı azaldı.
Çok çaresiz kaldım sürekli süt sağmaya çalışmaktan uyku dahil herşey yarım kaldı. Uykuya geçerken denediğimiz hiçbir şeyi de istemiyor. Başka birinde daha rahat uyuyor. Normalde emerek uyurdu . Ne yapabilirim.
Ek gıda alıyor ve güzel yiyor . Ama duygusal açlığını bitiremiyorum
stresten sütüm kesilecek
A
Ayşe Ş. ..
28 Mart 2026 13:57
9 aylık olmuş ek gıda da alıyor siz stres yapmayın, siz stres yaptıkça onada yansır sutunuze de. Muhtemelen bebeğiniz size kızgın ayrı kalıyor kreş e gidince. Tensel teması artırın ve konuşun anlatın herşeyi gitmem lazım. Seni seviyorum ama çalışmam lazım. Siz kendinizi kötü hissettiginiz için azalıyor. Bebekler çok akıllı hissediyor anlıyor herseyi
Yükleniyor...