9 Aylık Kkk Aşısı
120 görüntüleme
T
Tuğba E.
22 Ocak 2026 14:52
Ben Mardin’de yaşıyorum. 9 aylık aşısı salgın olan yerlerde öneriyormuş Osman hoca yeni gördüm. Ama beni sağlık ocağından ısrarla arayıp yaptırmamı istediler ve alerji
Bilgisi de vermediler . Alerjisi olan bebeklere hastanede yapılıyormuş. Gerçekten şu an çok öfkeliyim. Sağlık çalışanı üstelik hemşire bunu nasıl
Bilmez? Sadece alerjiyi söylese bile yeterdi benim için. Bebeğimin sanırım yumurta beyazına alerjisi var ne olacak şimdi!?
Bilgisi de vermediler . Alerjisi olan bebeklere hastanede yapılıyormuş. Gerçekten şu an çok öfkeliyim. Sağlık çalışanı üstelik hemşire bunu nasıl
Bilmez? Sadece alerjiyi söylese bile yeterdi benim için. Bebeğimin sanırım yumurta beyazına alerjisi var ne olacak şimdi!?
İ
İrem ..
22 Ocak 2026 15:29
Benim bebeğimin de yumurta alerjisi var 9 aylık kafam çok karışık aşının şu an yapılıp yapılmaması konusunda siz yaptırdınız mı ?
İ
İpek B. Z.
22 Ocak 2026 15:30
Aşı yapıldı mi yapilmadi mi Tuğba Hanım, anlamadım.
T
Tuğba E.
22 Ocak 2026 15:45
Aşı yaptırdım ben amabebeğimin yumurta beyazına alerjisi vardı
İ
İpek B. Z.
22 Ocak 2026 18:07
Aşı yaptırdım ben amabebeğimin yumurta beyazına alerjisi vardı
T
Tuğba E.
22 Ocak 2026 22:06
Teşekkür ederim olmadı çok şükür ama bilgilendirme yapılmamasına üzüldüm ve öfkelendim
İ
İrem ..
22 Ocak 2026 23:05
Teşekkür ederim olmadı çok şükür ama bilgilendirme yapılmamasına üzüldüm ve öfkelendim
M
Merve
23 Ocak 2026 00:39
Bana sadece yumurtanın sarısını tatmış olması yeterli dediler sağlık ocağında. Beyazı da mı önemliymiş bu aşı için?
H
Hatice B. K. ..
23 Ocak 2026 02:06
Bana sadece yumurtanın sarısını tatmış olması yeterli dediler sağlık ocağında. Beyazı da mı önemliymiş bu aşı için?
T
Tuğba E.
23 Ocak 2026 12:05
Beyazı içi olduğunu okudum ben de. Bilemiyorum