9 Aylık - Gece
99 görüntüleme

Esmanur B. ..
6 Ağustos 2025 23:01
Ya cidden 9 aylık bebek dokuz olur olmaz nasıl da istisnasız gece boyunca saat başı uyanabilir? Aç olmadığı kessin . Emmek istiyor ama daha önce hiç öyle yapmazdı alışkanlık da olmayabilir . Var mı bebişi öyle yapan ya. ☹️
D
Derya Ö.
7 Ağustos 2025 01:36
1 yaşında ki oğlum doğduğu günden bu yana böyle maalesef bir çare bulamadım.Doktor gece emmesini kesmemiz gerektiğini söyledi.Umarım kısa sürede düzelir. Diş sancısı vardır muhtemelen
İ
İ.E.
7 Ağustos 2025 01:55
Dis olabilir. Ayrilik kaygisi artiyor o donem o yuzden olabilir. Yeni beceriler edindiyse emekleme vs gibi onlari deniyor olabilir. Benimki de dis agrisi yuzunden uyanir saatlerce aglardi. Disi bitti bu sefer uyanip beni gorunce tekrar yatmalara basladi uzun sure. Odada miyim diye surekli uyanip bakiyordu.
B
Busra K. A.
7 Ağustos 2025 06:08
Benim de kızım sekiz aylık. Önceden yine iki üç saate bir uyanıp emmek isterdi. Sekizinci ay bitmeye yakın saat başı hatta yarım saatte bir uyanıyor. Mahvetti beni. Napacağımı bilmiyorum memeye gelmezse kriz büyüyor

Esmanur B. ..
7 Ağustos 2025 06:13
Evet yazdıklarınız hepsi mevcut . Ağrısı olduğunu düşündüğümden sadece meme de sakin kaldığı için gece emzirmeyi de bu ağrılı dönemde kesmek ne kadar doğru acaba. Kesmek istemem ama başka türlü de felaket oluyor. Gündüz uykuları neredeyse yok artık

Esmanur B. ..
7 Ağustos 2025 06:15
Yenidoğan bebek gibi emzirmeyi bırakıp yerine koyduğum an uyanıyor direniyor . Bu süreç geçer miiii ☹️
K
Kader Y.
23 Ekim 2025 06:26
Merhaba bende çocuğumda şu yazdıklarınızı yaşıyorumve tükendim yeni 9 oldu. Sizin süreciniz gecti mi acaba yoksa yarım saatlik 1 saatlik uykular hala devam mi?

Esmanur B. ..
23 Ekim 2025 06:30
Kader hanım merhaba saat başı uyanmalar geçecek merak etmeyin . 1 yaş olmak üzereyiz gündüz uykusndan hâlâ umudum yok . Tabii her bebek farklıdır . geçecek 🎀

Esmanur B. ..
23 Ekim 2025 06:33
Ayrılık kaygısı yaşıyorlar önce beraber yatmayı deneyin sonra ayrı. Benim bebeğim beraber yatınca iyi olurdu ama şimdi beraber uyuduğum zaman çok çok uyanıyor