9 Aylık Ek Gıda

197 görüntüleme
M

Melda E.

21 Haziran 2026 10:11
Bebeğim 9 aylık olmak üzere. Bugüne kadar onun yemeklerini ayrı pişirdim. Bizim yediğimiz yemeklerden ayırıp vermek istiyorum ancak salçayı bebek salçası mı kullanmam gerekir? Sizler kendinize kullandığınız malzemeleri de organik mi kullanıyorsunuz?
N

Nur ..

21 Haziran 2026 10:13
Bebeğim 10 aylık tadımlardan hemen sonra kendi yemeklerimizden tuzunu atmadan ona ayırdım sonra tuz attım gayet severek tüketiyo. Kendi mutfağınıza erken dönemde alıştırmanız taraftarıyım. Sevgiler 🌸
M

Melda E.

21 Haziran 2026 10:16
Nur 🌸
Bebeğim 10 aylık tadımlardan hemen sonra kendi yemeklerimizden tuzunu atmadan ona ayırdım sonra tuz attım gayet severek tüketiyo. Kendi mutfağınıza erken dönemde alıştırmanız taraftarıyım. Sevgiler 🌸
Kendi yemeklerimize kullandığımız salçanın içindeki tuzdan endişeliyim bunun için siz bebek salçası kullanıyor musunuz?
N

Nur ..

21 Haziran 2026 10:18
Melda Erol
Kendi yemeklerimize kullandığımız salçanın içindeki tuzdan endişeliyim bunun için siz bebek salçası kullanıyor musunuz?
Hayır peynir vs de bazen suda bekletmeden veriyorum doktorumuz ekstra tuz eklememizin sakıncalı olduğunu söyledi onun dışında kendimize nasıl yapıyorsam bebeğim de o şekilde yiyo
M

Melda E.

21 Haziran 2026 10:26
Nur 🌸
Hayır peynir vs de bazen suda bekletmeden veriyorum doktorumuz ekstra tuz eklememizin sakıncalı olduğunu söyledi onun dışında kendimize nasıl yapıyorsam bebeğim de o şekilde yiyo
Çok teşekkür ederim🌸
Fatma A. U.

Fatma A. U.

21 Haziran 2026 14:48
Kızım ek gıdaya başladığından beri süt alerjimizi öğrendikten sonra diyelim sürekli kendimize pişirdiklerimden yediriyorum bir sorun yaşamadık doktora sordum bir sorun olmaz dedi yarın bir yaşına giderecek
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir