9 Aylık Ek Gıda
197 görüntüleme
M
Melda E.
21 Haziran 2026 10:11
Bebeğim 9 aylık olmak üzere. Bugüne kadar onun yemeklerini ayrı pişirdim. Bizim yediğimiz yemeklerden ayırıp vermek istiyorum ancak salçayı bebek salçası mı kullanmam gerekir? Sizler kendinize kullandığınız malzemeleri de organik mi kullanıyorsunuz?
N
Nur ..
21 Haziran 2026 10:13
Bebeğim 10 aylık tadımlardan hemen sonra kendi yemeklerimizden tuzunu atmadan ona ayırdım sonra tuz attım gayet severek tüketiyo. Kendi mutfağınıza erken dönemde alıştırmanız taraftarıyım. Sevgiler 🌸
M
Melda E.
21 Haziran 2026 10:16
Bebeğim 10 aylık tadımlardan hemen sonra kendi yemeklerimizden tuzunu atmadan ona ayırdım sonra tuz attım gayet severek tüketiyo. Kendi mutfağınıza erken dönemde alıştırmanız taraftarıyım. Sevgiler 🌸
N
Nur ..
21 Haziran 2026 10:18
Kendi yemeklerimize kullandığımız salçanın içindeki tuzdan endişeliyim bunun için siz bebek salçası kullanıyor musunuz?
M
Melda E.
21 Haziran 2026 10:26
Hayır peynir vs de bazen suda bekletmeden veriyorum doktorumuz ekstra tuz eklememizin sakıncalı olduğunu söyledi onun dışında kendimize nasıl yapıyorsam bebeğim de o şekilde yiyo

Fatma A. U.
21 Haziran 2026 14:48
Kızım ek gıdaya başladığından beri süt alerjimizi öğrendikten sonra diyelim sürekli kendimize pişirdiklerimden yediriyorum bir sorun yaşamadık doktora sordum bir sorun olmaz dedi yarın bir yaşına giderecek
Yükleniyor...