9 Aylık Dönmüyor
35 görüntüleme
E
Elif Y. G.
9 Ağustos 2025 20:35
Doğum kilosu 3.5 oğlum şuan 10 aylık 10 kg güzel kendi başına oturuyor , bazen tutup kalkıyor, sürünüyor, kalkıp oturuyor ,sırt üstü yatarken daha çok sağına dönüyor soluna da dönüyor ama az fakat yüz üstünden sırt üstüne tekrar dönemiyor yani tam tur dönemiyor doktora danıştım 9 ay kontrolünde bazı bebekler dönmez dedi oturuyorsa sıkıntı yok. Neden dönmüyor olabilir bu bir sorun olabilir mi ne yapmalıyım

Didem T.
Uyku Danışmanı
9 Ağustos 2025 20:52
Merhaba, her bebek kendi hızında gelişir, bu çok normal bir durumdur. 9 aylık bebeklerde dönme hareketi genellikle başlar ama bazı bebeklerde biraz daha geç olabilir.
Eğer endişeniz varsa, bebeğinizin kas tonusu, hareketlerini izlemek ve gelişim basamaklarına uygunluğu için bir çocuk gelişimi uzmanına danışmak faydalı olur.
İsterseniz, detaylı değerlendirme ve destek için danışmanlık hizmetlerimden yararlanabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. 💛
Dilerseniz Samsunçocukgelişimiveuyku instagram sayfamdan takip edebilirsiniz dönem dönem gelişim destekleme videoları paylaşıyorum iyi geceler
Eğer endişeniz varsa, bebeğinizin kas tonusu, hareketlerini izlemek ve gelişim basamaklarına uygunluğu için bir çocuk gelişimi uzmanına danışmak faydalı olur.
İsterseniz, detaylı değerlendirme ve destek için danışmanlık hizmetlerimden yararlanabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. 💛
Dilerseniz Samsunçocukgelişimiveuyku instagram sayfamdan takip edebilirsiniz dönem dönem gelişim destekleme videoları paylaşıyorum iyi geceler