9 Aylik Diş mi Bu ...

137 görüntüleme
S

Seyhan B. ..

17 Nisan 2026 22:02
Kizim 39 ateşle hastaneye gittik kan idrar gayita

tahlili verdik hepsi temiz sadece susuz kalmıştı bebegim...oda beslenmeyi Red ediyor mama alıyor akşama kadar 3 defa zar zor 90 cc ıciriyorum...ve ishal ...ishali çok kotu pisik yapti ....bi tarfatn pisikle uğraşıyorum bi taraftan mama ucirmeye çalışıyorum...bu durum ne zaman geçer ...dis dönemin de yaşayan oldumu budurumu
E

Esmanur ..

17 Nisan 2026 22:23
Suan benim bebegimde ayni durumda dis cikariyo huysuzlandi vucut isisi yukseldi 37.5larda parasetemorol icirdim rahatladi dis beebklerde genelde ates yapmaz cok az bisi olur sizin bebeginiz baya ateslenmis viral enfeksiyon olabilir dis cikarma doneminde agzina goturdugu nesneler oyuncaklar vs biyerden kapmisdir
E

Esmanur ..

17 Nisan 2026 22:25
Ishal varsa bi bagirsak enfeksiyonu dusunulebilir probiyotik icirin
S

Seyhan B. ..

17 Nisan 2026 22:28
Reflor verdi doktor iciriyorum ...ishal tahili temiz çıktı idrarda temiz
S

Seyhan B. ..

17 Nisan 2026 22:29
Anlamadım bende bu ishal çok kötü pisik yaptı odamı dusten ....peki sizinki beslenmeyi Red ediyormu
S

Sema

17 Nisan 2026 23:12
Benim bebeğim de 9 aylık gayet güzel yerdi herşeyi şimdi red ediyo huzursuz geceleri özellikle uyku sorunu varr kulaklarını çekiyo yada vuruyo sürekli diş diye düşünüyorum bende
K

Kübra İ.

18 Nisan 2026 00:05
Kızlar balgam oldu mu acaba ? Bu sabah ilk defa çığlıkla ağlayarak uyandı biraz gazı da vardı heralde kaka yaptı gaz çıkardı falan ama 1-2 saattir balgam atıyor sürekli. Huzursuz ve balgam atıyor doktora götürsek mi dişten mi anlayamadım ateş yok ama iştah da gitti geceleri normalde 5 ölçü formül mama içen bebek şimdi zar zor içiyor
S

Seyhan B. ..

18 Nisan 2026 00:08
Ateş yoksa korkmayın ama işte beslenmeyincede insan endişeleniyor...bizde balgam yoktu ilkin ateş sonra ishal sonra mNa reddi ve pisik oldu...şuan ateş yok diğerleri mevcut hala
E

Esmanur ..

18 Nisan 2026 08:36
Ek gida surecinde kati gidayi reddediyodu surekli sut veriyordum sivi besleyin sivi alimi dusmesin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir