9 Aylık Diş mi

109 görüntüleme
Ceren

Ceren

Premium Üye
31 Mart 2026 20:43
bebeğim 9 ay 17 günlük 7.5 aylıkken iki dişi çıktı sonra bir daha çıkmadı uyumuyo çok huysuz ağrısı var belli saçını kulağını çekiyor emzirirken bana vuruyo tırnaklarını geçiriyo gece saat başı kalkıyo geçen hafta doktora götürdük hasta değil diş midir bu nedir çok perişan olduk günlerdir
A

Ayla B.

31 Mart 2026 20:57
Ayyy aunı biz Allah aşkına bilen cevap versin
G

Gülsüm U.

31 Mart 2026 21:28
Biz de 8 ay 4 günlüğüz beş gündür aynı durumdayız kulak çekiyor bağırıyor emzirirken beni vuruyor eli sürekli ağzında ve hiç diş çıkmadı daha bize. Belirtilerden kaç gün sonra çıkıyor genelde.
Ceren

Ceren

Premium Üye
31 Mart 2026 21:33
bizim sürekli uyku problemimiz vardı zaten inanın hatırlamıyorum yani 8. ay atağı ve diş birlikte geldi takip edemedim her ay yeni bir olay oluyo gitgide zorlaşıyo
S

Sinem

Premium Üye
31 Mart 2026 21:38
Bebeğimi kontrole götürdüğümde dr 4. Ay yaşadığın uyku zorluğunu dirençleri 9-10 ay civarlarıda yaşayacaksın 4. Ayda damak geliştikçe baskıyla uyku sorunu oluyordu 9-10 da ise arka dişler gelişirken baskıyla uyku sorunu olacak demişti
Fatma A. U.

Fatma A. U.

31 Mart 2026 21:38
9 ay 9 günlüğünüz bizde de aynı ama hala dişimiz çıkmadı
Ceren

Ceren

Premium Üye
31 Mart 2026 21:40
Cansu Kır
Bebeğimi kontrole götürdüğümde dr 4. Ay yaşadığın uyku zorluğunu dirençleri 9-10 ay civarlarıda yaşayacaksın 4. Ayda damak geliştikçe baskıyla uyku sorunu oluyordu 9-10 da ise arka dişler gelişirken baskıyla uyku sorunu olacak demişti
bittik tükendik bu 20 tane diş çıkana kadar böyle olcak demekki
Ceren

Ceren

Premium Üye
31 Mart 2026 21:40
Fatma Albina U
9 ay 9 günlüğünüz bizde de aynı ama hala dişimiz çıkmadı
geç çıkması daha iyiymiş ama sizde de aynı durum varsa sabır diliyorum
G

Gülcan Ş.

31 Mart 2026 21:41
9 ay 23 günlüğüz aynı durum bizde de var 7 aylıkken iki diş çıktı sonra bir daha çıkmadı salya akıyor yanağımı ısırıyor zaten 6. Aydan sonra uykular haramdı en azından bir çay demleyip içebilecek yada tüm günün namazlarımı kaza edecek vaktim oluyordu son 15 gündür uyutuyorum odaya gecıp uzansam geri uyanıyor bıktım atak haftalarından
Fatma A. U.

Fatma A. U.

31 Mart 2026 21:42
Ceren
geç çıkması daha iyiymiş ama sizde de aynı durum varsa sabır diliyorum
Doktor bir sorun yok merak etmeyin dedi çok teşekkür ederim sizlere de sabır diliyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir