9 Aylık Desteksiz Oturmuyor Ayaklarını Asla Basmıyor

81 görüntüleme
B

Büşra E.

5 Ağustos 2025 10:52
Merhaba kızım 9 aylık olacak 3 gün sonra. Ancak desteksiz oturamıyor bikaç saniye sonra devriliyor. Ayrıca koltuk altından tutup ayaklarını basmasını istediğimizde de basmıyor. Arkadaşımızda yürütece oturttum onda bile herhangi bir hareketi yok. İsmine duyarlı babababab dededede gibi söylemleri var. Endişeleniyorum.
A

A.

5 Ağustos 2025 11:24
9.ayında desteksiz oturuyor olabilmeli diye hatırlamıyorum yanlış bilgilendirmek istemem . Siz doktorunuz ile görüşmediniz mi ne dedi?
B

Büşra E.

5 Ağustos 2025 11:27
Doktorumuzla geçen ay kontrolde görüşmüştük bu konuyu. Kendisi de basması ve oturması için denemelerde bulundu direnç gösterdiğini söyledi 9.ayına kadar bekleyip sonrasında hala devam ederse nöroloji bölümüne yönlendireceğini söyledi.
Ş

Şükran Ç.

5 Ağustos 2025 20:37
Benın kızın da 10 aylık ama 36 haftalık dogdu yanı duzeltılmişi 9 aylık benım kızımda desteksız 9 ay civarı oturdu bi anda oldu destekle oturtuyordum ama benım kızım da ayaga kalkmıyor emekleme surunme yok basmak ıstemıyor kendını gerı atıyor bugun norolojı ve fızık tedavıye goturdum egzersız gosterdı onları yapıcam 1 ay boyunca sonra tekrar kontorle gel dedi
B

Büşra E.

5 Ağustos 2025 20:59
İnşallah faydasını görürsünüz sizde sanırım bizde de aynı süreç ilerleyecek bakalım bu ay ki kontrolümüzde belli olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir