9 Aylık Desteksiz Oturmuyor
131 görüntüleme
S
Sultan ..
14 Mart 2026 21:17
9 aylık bebeğim desteksiz oturmuyor kan değerleri normal, sağa sola dönme var emekleme var, tutunup kalkmaya da çalışıyor ama desteksiz oturmuyor, ben de pek alıştırma yaptırmadım vakti gelince oturur diye düşündüm ama hâlâ oturmuyor, bebeği 9 aydan gec oturan var mı, kendi bebegim icin endişelenmeli miyim? Doktorumuz kan değerleri normal olunca diğer ay görelim dedi
S
Sultan ..
14 Mart 2026 21:21
Osman gönülal hocam lütfen siz de yanıtlar misiniz ve gören diğer anneler
G
Gülcan Ş.
14 Mart 2026 21:36
Sürekli oturtun benim iki kızım var ilk kızım da geç oturdu bende sizin gibi nasıl olsa oturur diye bişey yapmadım ama baktım 8 aylık oldu her gün oturttum sürekli olarak 1 ayda oturdu suan 4 yaşında diğer 9 aylık suan desteksiz oturuyor ama yarım saat bile sürmüyor oturması düşüncede kendısı geri oturmuyor birde 5 aylıktan bu yana oturtmaya çalışıyorum halbuki 😅😁
S
Sultan ..
15 Mart 2026 11:25
Sürekli oturtun benim iki kızım var ilk kızım da geç oturdu bende sizin gibi nasıl olsa oturur diye bişey yapmadım ama baktım 8 aylık oldu her gün oturttum sürekli olarak 1 ayda oturdu suan 4 yaşında diğer 9 aylık suan desteksiz oturuyor ama yarım saat bile sürmüyor oturması düşüncede kendısı geri oturmuyor birde 5 aylıktan bu yana oturtmaya çalışıyorum halbuki 😅😁
G
Gülcan Ş.
15 Mart 2026 22:37
Yaa kan değerleri gelişimi iyise normal bir durum bazı bebekler geç oturur bazıları erken oturur doktorunuz da görmüş ama sürekli oturtun hemen kapar zaten
S
Sultan ..
16 Mart 2026 09:14
Yaa kan değerleri gelişimi iyise normal bir durum bazı bebekler geç oturur bazıları erken oturur doktorunuz da görmüş ama sürekli oturtun hemen kapar zaten