9 Aylık Bebekte Ayrılık Kaygısı Yok

221 görüntüleme
G

Gülsüm U.

27 Nisan 2026 13:11
Merhabalar bebeğim bugün tam 9 aylık oldu ama hala benden başkasına gittiğinde ağlamıyor yabancılardan korkmuyor dikkatle onları süzüyor güldürürlerse gülüyor. ben olmadığımda yabancılarda duruyor hiç sesi çıkmıyor. ama ikimiz evde tek olunca sürekli beni istiyor. Odada bıraktığımda arkamdan mızmızlanıyor sadece. ayrılık kaygısı olmadığı için üzülüyorum. Bu normal mi. Arkadaşımın bebeği ile aralarında bir hafta var annesi yanından ayrıldığında kıyameti koparıyor neredeyse.
E

Emine K.

27 Nisan 2026 13:56
Benim oğlum da 10 aylık aynı durumda aynı hislerdeyiz sosyal bir bebek diye düşünüp içimi rahatlatıyorum
G

Gülsüm U.

27 Nisan 2026 13:56
Emine Kb
Benim oğlum da 10 aylık aynı durumda aynı hislerdeyiz sosyal bir bebek diye düşünüp içimi rahatlatıyorum
inşallah yoksa insan korkuyor ya
A

Aslıhan G.

27 Nisan 2026 14:14
Her bebek aynı değil sizinde örneklediğini gibi . Kimi bebek çevreye daha duyarlı olurken kimi bebek öz bakımını yapan kişiye daha bağımlı olabiliyor . Bence hiç endişe edilecek bir durum değil .
L

Lale

Premium Üye
27 Nisan 2026 14:25
Benim kızım bugün 11 aylık oldu hiç arkamdan ağladığını görmedim. Tanıdıklarını bilir gider çağırsam gelir. Ağladığında bende sakinleşir hemen susar. ilk yabancılara temkinli davranır bazen de güler. Beş dk yanlarında kalsa ağlar beni ister. Ama arkamdan hiç ağlamadı bende diyorum acaba güvenli bağlanma olmadı mı.
G

Gülsüm U.

27 Nisan 2026 14:28
Lale
Benim kızım bugün 11 aylık oldu hiç arkamdan ağladığını görmedim. Tanıdıklarını bilir gider çağırsam gelir. Ağladığında bende sakinleşir hemen susar. ilk yabancılara temkinli davranır bazen de güler. Beş dk yanlarında kalsa ağlar beni ister. Ama arkamdan hiç ağlamadı bende diyorum acaba güvenli bağlanma olmadı mı.
Bilemiyorum benim kızım benden babasına gitmez kucağına bana tutunur ilk gördüklerine de öyle. Sadece komşumlar sürekli görüştüğümüz için benden ona gider. Ama onun haricinde yabancılık çekmiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir