9 Aylık Bebekle Kısa Süreli Tatil
478 görüntüleme
S
Sefanur T.
19 Haziran 2026 22:26
Merhaba bebeğim 9 aylık ve ilk kez kısa süreliğine tatile gidiyoruz. Kahvaltı ve ara öğünleri bir şekilde hallederim de akşam yemek kısmı beni endişelendiriyor. Evden yapıpta yanımda getirme imkanım yok. Gittiğimiz yerin lokantasında çorba,sebze yemeği vs. yedirebilir miyim? Onların içerisinde tuz ve salça vardır doğal olarak, evde de bizim için yaptığım yemeklerden yiyor ama ben salça ve tuz kullanmıyorum. Bir iki akşam yese sorun olur mu?
E
Ezgi A.
19 Haziran 2026 22:37
Bence sorun olmaz birkaç gün:) bu kadar kasmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Biz ne yiyorsak onu yiyecek büyüdükçe zaten
S
Sefanur T.
19 Haziran 2026 22:39
Gerçekten aylardır bugün ne yedireceğim diye düşünmekten yoruldum. Haklısınız belki de rahat olmak lazım.
B
Buse G. .. ..
19 Haziran 2026 23:36
Gittiğiniz otelin garsonlarından veya restoranlardan haşlanmış sebze isteyip açık büfede bulunan zeytinyağı vs. ile ezip verebilirsiniz biz yurtdışına çıktık bebekle orada türk damak tadına uygun ürünler bile çok azdı bu şekilde idare ettik, bazen diyabetik misafirler için tuzsuz şekersiz sade yemekler yapıyorlar garsonlara sorup varsa o yemeklerden de verebilirsiniz.
Ö
Özge T.
19 Haziran 2026 23:56
Haşlanmış sebze bulunur restoranda bence onlardan yiyebilir, eğer ete başladıysanız ızgara köftenin içinden yumuşak olan yerinden de yiyebilir bence veya ızgara tavuk-balık
Yükleniyor...