9 Aylık Bebek Yeme Azalmasi

45 görüntüleme
M

Melis Y.

19 Temmuz 2025 10:10
Merhabalar. Ek gıdaya başladığımızdan beri iştahı yerinde bir cocuk. Hala diş cikartmadi. Arada dis sancısı oluyor. 9 aya girdiğimizde beri 1 haftadır iştahı azaldı. Kahvaltı da sorun yok. Ama her zaman içtiği çorbalar içmiyor. Muhallebisini bazen yiyor bazen yemiyor. Öğlen 2 3 çeşit yapıyorum bazen . Bazen 3 unu de yemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Zorlamıyorum da yemesi için. Bugün kahvaltı da yumurta peynir birazda muzlu pirinç unu yedi. Öğlen mercimek çorbası yaptim icmedi. Yulafli keçiboynuzlu elmalı birsey jazirladim. Yemedi. Daha önce bayıla bayıla yemişti. Yoğurt verdim yemedi ki 3 saattir birsey yemedi bu çocuk. Emiyor. Ama yeme saatinden önce emzirmiyorum ki yesin diye yine de ise yaramıyor. Emzirirken uyuttum mecburen. Ne yapacağımı şaşırdım.
B

Büşra K. ..

19 Temmuz 2025 10:15
Merhaba Osman Hoca instgramda 9.ay iştahsızlık sebebini değerlerinin düşmüş olmasına bağlıdır demişti rutin kan tahlili verdiniz mi
M

Melis Y.

19 Temmuz 2025 10:16
Hayir haftaya kontrolumuz 9 ay 1 haftalik şuan.
B

Büşra K. ..

19 Temmuz 2025 10:19
Osman Hoca değerlere bağlıdır demişti çok iyi hatırlıyorum o yüzdendir büyük ihtimalle endişe etmeyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir