9 Aylık Bebek Yaz Tatilinde Ne Lazım?
53 görüntüleme
B
Buse
12 Ağustos 2025 09:10
9 aylık bebeğimle ilk defa yaz tatili yapacağız. Otelde kalmayacağız kayınvalideme eve gidiyoruz fakat yazlık bir yerdeler zaten. Denize falan gideceğiz hergun gezeceğiz.
Tecrübeli anneler yanıma ne almalıyım?
Tecrübeli anneler yanıma ne almalıyım?

Fadile B.
12 Ağustos 2025 09:20
İlaçları varsa yoksa bile bir ateş düşürücü al mutlaka
Buhar makinesi yanında olsun ne olur ne olmaz
Bebeğinin özellikle tüjettiği ek gıdaların ceviz tahin vb.
Uv korumalı mayo
Nemlendirici
Sinek koruyucu örtü (ben perdecide diktirdim)
Probiyotikli damla ya da en azından yoğurt mutlaka var deniz suyu ile İlk kez karşılalmaıs ishal falan olmasın
Güneşten korumak için şamsiye sapka örtüler
Giyim ve havlusu
Buhar makinesi yanında olsun ne olur ne olmaz
Bebeğinin özellikle tüjettiği ek gıdaların ceviz tahin vb.
Uv korumalı mayo
Nemlendirici
Sinek koruyucu örtü (ben perdecide diktirdim)
Probiyotikli damla ya da en azından yoğurt mutlaka var deniz suyu ile İlk kez karşılalmaıs ishal falan olmasın
Güneşten korumak için şamsiye sapka örtüler
Giyim ve havlusu

Cansu A. Ö.
12 Ağustos 2025 14:05
Güneş kremi
mayo Bez
rahatça şu içeceği suluk
pişik kremi
klimalı oda içinde uygun yatak kıyafeti. Biz de yakın zamanda tatilden döndük 22 dereceye ayarladım klimayı yatarken owli uyku tulumunun altına ince uzun kollu ve patikli içlik giydirip yatirmistim cok rahat etti. Uykuları bölunmedi.
Tam buğday unu tarhana irmik ruseym gibi ek gida için yardımcı gıdaları yanima aldim sürekli kullandım özellikle denizde cok iştahı açılmıştı bebeğimin.
Denizden çıkınca kullanmak için panço cok.is görüyor.
Islak mayo vs koymak için dışarısına su sızdirmayan çanta.
Her ihtimale karsi uzun kollu kiyafet
Bizim için en önemlisi de uyku arkadasi yataği vs oldu düzenini hic bozmadım
Sinek kovucu sprey (tüm aile faydalandik)
Doktorumuz bize ateşi kusmasi bocek sokmasi vs olur diye ilaç yazmıştı göz ile.ilgili sorun olur diye goz damlasi her ihtimale karsi antibiyotik.
Yolculuk için Osman hoca nin cok guzel videosu var onu mutlaka izleyin. Ben 3 4 defa izledim gitmeden cok faydası oldu.
Benim bebeğim yolculuk hic sevmiyor 20 dk sonra agliyor Biz yol için hic görmediği oyuncak almıştık yolda onunla cok oyalandi
mayo Bez
rahatça şu içeceği suluk
pişik kremi
klimalı oda içinde uygun yatak kıyafeti. Biz de yakın zamanda tatilden döndük 22 dereceye ayarladım klimayı yatarken owli uyku tulumunun altına ince uzun kollu ve patikli içlik giydirip yatirmistim cok rahat etti. Uykuları bölunmedi.
Tam buğday unu tarhana irmik ruseym gibi ek gida için yardımcı gıdaları yanima aldim sürekli kullandım özellikle denizde cok iştahı açılmıştı bebeğimin.
Denizden çıkınca kullanmak için panço cok.is görüyor.
Islak mayo vs koymak için dışarısına su sızdirmayan çanta.
Her ihtimale karsi uzun kollu kiyafet
Bizim için en önemlisi de uyku arkadasi yataği vs oldu düzenini hic bozmadım
Sinek kovucu sprey (tüm aile faydalandik)
Doktorumuz bize ateşi kusmasi bocek sokmasi vs olur diye ilaç yazmıştı göz ile.ilgili sorun olur diye goz damlasi her ihtimale karsi antibiyotik.
Yolculuk için Osman hoca nin cok guzel videosu var onu mutlaka izleyin. Ben 3 4 defa izledim gitmeden cok faydası oldu.
Benim bebeğim yolculuk hic sevmiyor 20 dk sonra agliyor Biz yol için hic görmediği oyuncak almıştık yolda onunla cok oyalandi
B
Buse
12 Ağustos 2025 17:46
Çok teşekkür ederim çok faydalı bilgiler