9 Aylık Bebek Gece Sürekli Uyanma

53 görüntüleme
S

Sena A.

19 Ocak 2026 19:47
4. Ay atağından beri gece uykusu uyumuyoruz.Saat başı uyanıyor emmeden uykuya geçiremiyorum. Artık sinirlerim bozulmaya başladı, uyku eğitimi almayı düşünüyorum. Uyku eğitimi alıp faydasını gören var mı ve eğitimi kimden aldınız?
A

Aleyna U. D.

19 Ocak 2026 21:17
Merhaba, İrlandalı anneden almıştık. 6 aylıkken belli bir aşamaya geldik tatile gidince kuralları esnetip bozduk. Şu an 9 aylık uyanmalar artınca kendimiz tekrar başladık işe yarıyor gibi. Olay sizde bitiyor kesinlikle . Eğitim ağlatmadan verilmeli ama ağlamaması için de büyük emek ve kararlılık gerekiyor.
S

Sena A.

19 Ocak 2026 21:20

Aleyna Uzunlar Dereli

Merhaba, İrlandalı anneden almıştık. 6 aylıkken belli bir aşamaya geldik tatile gidince kuralları esnetip bozduk. Şu an 9 aylık uyanmalar artınca kendimiz tekrar başladık işe yarıyor gibi. Olay sizde bitiyor kesinlikle . Eğitim ağlatmadan verilmeli ama ağlamaması için de büyük emek ve kararlılık gerekiyor.

Kucakla, sakinleştir ve yatır metodu ile mi ilerliyorsunuz şu an. Eğitim alıp işe yaramamasından korkuyorum kendim nasıl uygulayacağımı bilsem kendim denemek istiyorum 🥹

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir