9 Aylık Bebek Ek Gıda ve Emzirme

91 görüntüleme
M

Melikee

20 Temmuz 2026 09:05
Arkadaşlar ek gıda ve emzirme aralıklarını nasıl ayarlıyorsunuz kaç saat koyuyorsunuz mesela sosyal medyada birini gördüm sabah emzirip 3 saat sonra ek gıda 3 saat sonra emzirme 3 saat sonra ek gıda şeklinde gidiyor

Bana göre bu şekilde emzirme az gibi geliyor ve kendimi sucluyorum nasıl yapmalıyim sizce
M

MT

20 Temmuz 2026 09:45
Valla 13 aylığız hala ne zaman isterse emiyor hiç bir saat aralığı belirlemedik uyanınca emiyor 1 saat sonra yiyor kahvaltısını öğle ve akşam genelde yemek üstüne emiyor öncesi emmiyor şuan
M

Melda E.

20 Temmuz 2026 10:16
Ben genelde her uykudan uyandığında emziriyorum. Emzirdikten 2 saat sonra ek gıdayı veriyorum. Eğer yemek yemezse o öğün için de emziriyorum. Yani ortalama günde 5-6 kez emzirmiş oluyorum. Doğru mu bilmiyorum belki de çok emzirdiğim için ek gıdayı az alıyor.
M

MT

20 Temmuz 2026 10:22
Melda Erol
Ben genelde her uykudan uyandığında emziriyorum. Emzirdikten 2 saat sonra ek gıdayı veriyorum. Eğer yemek yemezse o öğün için de emziriyorum. Yani ortalama günde 5-6 kez emzirmiş oluyorum. Doğru mu bilmiyorum belki de çok emzirdiğim için ek gıdayı az alıyor.
Evet özellikle öğle uykusundan uyanınca bilerek emzirmiyorum etkiliyor yemek yemeği
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir