9 Aylık Bebek Beslenme Düzeni

127 görüntüleme
M

Mediha

10 Mart 2026 21:35
Merhaba ,

9 aylık bir bebek ek gıda ve mama ile nasıl birlikte ilerlemeli kaç ana öğün veya ara ve mama almalı
İ

İrem

10 Mart 2026 21:56
Merhabalar, Meliha Hanım oğlum 38. Haftada şu an, uygulamada ana sayfada 38. Hafta ‘bebeğe dair’ kısmında şimdi okudum belki size de faydalı olabilir Osman Hocanın içeriğinde beslenme nasıl olmalı yazıyor
İ

İrem

10 Mart 2026 21:57
Ben sabah uyanınca kahvaltı veriyorum, 10 gibi meme emip uyuyor, öğlen ara öğün veriyorum yine 3 gibi uyumadan önce meme emiyor akşam da yemeğini yiyor yine uyumadan 19.30-20 gibi meme emiyor. Maalesef gece de uyanıyor emiyor en az 2 kere. Yarın tam 9 aylık olacak bebeğim bizde düzen bu şekilde şu an
M

Mediha

10 Mart 2026 21:59
İrem
Ben sabah uyanınca kahvaltı veriyorum, 10 gibi meme emip uyuyor, öğlen ara öğün veriyorum yine 3 gibi uyumadan önce meme emiyor akşam da yemeğini yiyor yine uyumadan 19.30-20 gibi meme emiyor. Maalesef gece de uyanıyor emiyor en az 2 kere. Yarın tam 9 aylık olacak bebeğim bizde düzen bu şekilde şu an
ya yarın bizde tam 9 aylık oluyoruz ne güzel bir tesadüf 🥹😍 teşekkür ederim 🌸
İ

İrem

10 Mart 2026 22:01
Mediha
ya yarın bizde tam 9 aylık oluyoruz ne güzel bir tesadüf 🥹😍 teşekkür ederim 🌸
Ya 😍 ne demekk güzelce yesin emsin büyüsün inşallah mutlulukla bebişlerimiz 🌸
M

Mediha

10 Mart 2026 22:04
İrem
Ya 😍 ne demekk güzelce yesin emsin büyüsün inşallah mutlulukla bebişlerimiz 🌸
inşallah ♥️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir