9 Aylık Bebek

141 görüntüleme
D

Dilan Ş.

24 Mart 2026 17:07
Bebeğim son zamanlarda bana gelmek istemiyor özellikle kayınvalidemdeyken yanıma gelmiyor bu durumu çok önemsemedim aslında taki babaannesi sana gelmiyor bana gelmek istiyor diyene kadar aslında kendisi iyi biri de çok boş bulunup bu lafı dolamaya başladı iyice bende üzülüyorum artık son birkaç gündür de hasta diye burun temizliği yapıyorum artık babaya gidip bana gelmek istemiyor aşır derecede üzülüyorum bu durumu yaşayan var mı
O

Ozlem

24 Mart 2026 17:40
Benim kızımda anneannesine karşı öyle. Benim kucağımdayken anneme gitmek için ağlıyor bazen yada annemdeyken ben kucak açıyorum gelsin diye sırtını dönüyor. Neden öyle yaptıgını bilmiyorum. Annemde der bana gelmek istiyor diye. Galiba kendi annem olduğu için önemsemedim 😂 Birde işe başlayınca o bakacağı için mutlu oluyorum zorluk yaşamam diye. Babasındaykende gelmediği oluyor çalıstıgı için göremediğine özlediğine yoruyorum.
D

Dilan Ş.

24 Mart 2026 17:43
Ben evdeyim ama valla inanılmaz takılıyorum aslında güzel babaannesinde en kötü 2 3 saat kalıyor bende ders çalışmış oluyorum ama eşeğin aklına karpuz kabuğu soktu sağ olsun 😔
Emel C.

Emel C.

24 Mart 2026 17:49
Ay hiç takilma ya ablamla aynı şeyi yaşıyoruz bana neler diyor geçen hasta oldu bunlar sana bakamıyor ver bana çocuğumu bile dedi ama tabi kaynana olunca insan bozulabiliyor olumlu tarafından bak bırakacak birisi var canınızı sıkma ❤️
D

Dilan Ş.

24 Mart 2026 18:30
Artık o yönden bakayım yoksa duygusal anlamda yük oluyor insana 🤣 hayır yani ne gerek var böyle konuşmalara anlamıyorum insanoğlu işte çok teşekkür ederim cevaplarınız için 💕🌸
Latife K.

Latife K.

25 Mart 2026 00:35
Daha biraz önce bir yazı okudum tam bu konuyla ilgili.

“Bebekler, en çok bağ kurduğu kişiyi test etmez, ona güvenir. Başkasına gülmesi, ona gitmesi, bu bir seçim değil, bu sadece dünya güvenli mi sorusunun cevabı. Ve o güvenin temeli sensin. O yüzden sana yapışmak zorunda değil. Çünkü zaten biliyor ‘annem orada’. Sen onun için eğlenceli kişi değil, güvenli yersin. Ve güven her zaman alkış almaz. İşte bu yüzden bazen en çok sevilen en az seçiliyormuş gibi hisseder. Ama bu bir kayıp değil, bu bağın en derin hali. Sessiz ama sarsılmaz. Sen onun dönmek zorunda olmadığı ama hep döndüğü kişisin… “ tam olarak böyle bir yazıydı 💖🌸
A

Arzu

25 Mart 2026 00:38
Dilan Şahin
Artık o yönden bakayım yoksa duygusal anlamda yük oluyor insana 🤣 hayır yani ne gerek var böyle konuşmalara anlamıyorum insanoğlu işte çok teşekkür ederim cevaplarınız için 💕🌸
benim kendi annem de bakamıyorsunuz ben alcam buyüyünce der , hatta geçen yatağın üzerinde yatıyordu çocuğu odaya atmışsın bile dedi 😀 defalarca uyardım böyle konuşma diye ama anlamıyor he deyip geçiyorum Bnce sende takılma gül geç

Sen annesisin ve babaannesi de bu gerçeği değiştiremez 😀😀
D

Dilan Ş.

25 Mart 2026 10:39
Latife Karadaş
Daha biraz önce bir yazı okudum tam bu konuyla ilgili.

“Bebekler, en çok bağ kurduğu kişiyi test etmez, ona güvenir. Başkasına gülmesi, ona gitmesi, bu bir seçim değil, bu sadece dünya güvenli mi sorusunun cevabı. Ve o güvenin temeli sensin. O yüzden sana yapışmak zorunda değil. Çünkü zaten biliyor ‘annem orada’. Sen onun için eğlenceli kişi değil, güvenli yersin. Ve güven her zaman alkış almaz. İşte bu yüzden bazen en çok sevilen en az seçiliyormuş gibi hisseder. Ama bu bir kayıp değil, bu bağın en derin hali. Sessiz ama sarsılmaz. Sen onun dönmek zorunda olmadığı ama hep döndüğü kişisin… “ tam olarak böyle bir yazıydı 💖🌸
Bende denk geldim aslında ama işte insan üzülüyor ya . Belki konu dile getirilmeseydi bu kadar takmazdım 🤣🙈
D

Dilan Ş.

25 Mart 2026 10:41
Arzu
benim kendi annem de bakamıyorsunuz ben alcam buyüyünce der , hatta geçen yatağın üzerinde yatıyordu çocuğu odaya atmışsın bile dedi 😀 defalarca uyardım böyle konuşma diye ama anlamıyor he deyip geçiyorum Bnce sende takılma gül geç

Sen annesisin ve babaannesi de bu gerçeği değiştiremez 😀😀
Ya zaten büyüklerde özellikle kaynanam ve annem de bebeklerini diledikleri gibi büyütmemişler dünya telaşı yüzünden şimdi her şeyleri tam ya kafa rahat empati falan sıfır her olumlu şeyi kendilerine çekiyorlar onun da farkındayım. Saçma sapan takılıyorum işte
Latife K.

Latife K.

25 Mart 2026 10:46
Dilan Şahin
Bende denk geldim aslında ama işte insan üzülüyor ya . Belki konu dile getirilmeseydi bu kadar takmazdım 🤣🙈
Ya herkes öyle diyor bu çocuk biz de duruyo sende ağlıyo sizi çok seviyordur da ondan ne mantıksız dimi 😄çok takılma canım zaten belli zamanlarda ayrılıcak güvenli bağlanması önemli olan şey
D

Dilan Ş.

25 Mart 2026 22:21
Latife Karadaş
Ya herkes öyle diyor bu çocuk biz de duruyo sende ağlıyo sizi çok seviyordur da ondan ne mantıksız dimi 😄çok takılma canım zaten belli zamanlarda ayrılıcak güvenli bağlanması önemli olan şey
Çok teşekkür ediyorum güzel anne yorumunuz için 🥰
M

Mehves

25 Mart 2026 22:25
Benim varlığıma güvendiği için sana geliyor annecim diyebilirsiniz bir dahakine. 😄 bebeğiniz içten içe nasılsa annem var diyip size güveniyordur emin olun ♥️ sizin kokunuz ve varlığınız ile babaanne anneanne bir olurmu hiç sakın kendinizi üzmeyin. Bu arada benim kızımda babacı. Benden eşime uzanır ta. Ama gece olunca anne kokusu olmazsa uyuyamaz.
D

Dilan Ş.

25 Mart 2026 22:29
Sanırım yakın zamanda öyle diyeceğim 😆benimkide öyle ya sabaha kadar yapışık yatıyoruz . Takılacak meseleler değil anne bebek arasına hiçbir güç giremezde toplumumuzun empati yoksunluğu işte 🙂 bu arada teşekkür ederim yorumunuz için
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir