9 Aylık Bebeğim Sürünmüyor

85 görüntüleme
L

Leyla E. A.

4 Nisan 2026 21:32
Bebeğimin emeklemeyi bırakın sürünmeye bile niyeti yok bi yerlere tutunup kalkmaya çalışmıyor bay bay ,gel gel yapmıyor alkış yapıyor sürekli kucak istiyor karın üstü koyup ilgisini çekecek şeyler önünde bıraktığımızda çığlık çığlığa ağlıyor nasıl çözeceğiz bu durumu işe gidiyorum ağlamasın diye sürekli kucakta tuttular şimdi de kucaktan inmiyor
G

Gül Y.

4 Nisan 2026 21:39
Osman bey videolarında emeklemek bir gelişim basamağı değil çocuk hiç emeklemeden yürüyebilir demişti o yüzden emeklememesini çok kafanıza takmayın lütfen 🙏 ama kucaktan inmeme konusunda bişey diyemeyeceğim
L

Leyla E. A.

4 Nisan 2026 21:41
Evet biliyorum gösterge değil ama sürünmeye bile niyeti yok 🥺tırmanmıyorda bana da ya da herhangi bi şeye nasıl kalkıp yürüyecek merak ediyorum
Güliz B.

Güliz B.

4 Nisan 2026 22:09
Boyun kaslarında bir sorun olabilir mi bizimkinin bir tarafı daha kısa çıkmıştı fizik tedavi ile düzeldi şimdi nispeten seviyor göbek üstü kalmayı
G

Gülcan Ş.

4 Nisan 2026 22:33
Benim bebeğim de 10 aylık olacak ama herhangi bir emekleme yürüme koşma çabası yok
N

Nilüfer C.

4 Nisan 2026 22:45
Benim oğlumda 1 yaşa doğru emekledi 15 aylıkken yürümeye başladı gel gel falan bizde de yoktu şuan 2 yaş bir sıkımtımız yok çok şükür
L

Leyla E. A.

7 Nisan 2026 10:20
Yok güliz hanım boyun kaslarında sorun yok 😊geçmiş olsun
L

Leyla E. A.

7 Nisan 2026 10:21
Tembeller mi acaba Gülcan hanım 😃başka bi sebep bilmiyorum
L

Leyla E. A.

7 Nisan 2026 10:21
inşallah bizimde öyle olur Nilüfer hanım 😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir